Η Xiaomi εισβάλει στην αγορά των ΗΠΑ με την 4Κ κάμερά της

Μοίρασε την γνώση...

Σίγουρα η GoPro δεν θα είναι καθόλου χαρούμενη με αυτή την είδηση, αφού η Xiaomi επίσημα πια θα αρχίσει να πουλάει την 4Κ action κάμερα που πρόσφατα παρουσίασε στις ΗΠΑ με τιμή χαμηλότερη από τα

249$!

Η Xiaomi παρουσίασε την 4K action κάμερα της πριν λίγους μήνες στην Κίνα. Η κάμερα διαθέτει ένα 12 mega-pixel αισθητήρα Sony με διάφραγμα F2.8 και το ισχυρό chipset Ambarella που από το αντίστοιχο της GoPro Hero 4, κοστίζει πολύ λιγότερο.


Οι αρχικές εκδόσεις στην Κίνα διαθέτουν μόνο κινέζικο UI, αν και έχουμε δει και international να πωλούνται, αλλά το σίγουρο είναι ότι από τις 12 Ιουλίου, η φωτογραφική μηχανή θα πάει επίσημα για πώληση στις ΗΠΑ για μόλις $249 (και υποθέτουμε με την υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών).

Η κάμερα Yi 4K είναι για προ-παραγγελία στο Amazon ΗΠΑ τώρα και μπορούν να αγοραστεί είτε ως φωτογραφική μηχανή είτε σαν συνδυαστικό πακέτο με μερικά αξεσουάρ στα 279$.


Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε την Yi κάμερα μέσα στους επόμενους μήνες και στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, πάρα πολύ σύντομα .

Εσείς εάν θέλετε να παραγγείλετε την international πάντα έκδοση της 4Κ action camera, μπορείτε να το κάνετε από το κατάστημα Geekbuying στην τιμή των 249$!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com