Η Xiaomi θα ανακοινώσει το Mi Notebook και το Redmi 4 στις 27 Ιουλίου

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα ότι θα δώσει νέα συνέντευξη Τύπου στις 27 Ιουλίου στο Πεκίνο. Δεν έχουν διαρρεύσει όμως ποια προϊόντα ακριβώς θα κυκλοφορήσουν. Αυτή τη στιγμή ο διευθυντής της Xiaomi που ασχολείται με τα media, ανάφερε ότι θα ανακοινώσουν 2 νέα προϊόντα. Ποια θα είναι αυτά….
πιστεύουμε το Mi Notebook και το Redmi 4.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, το Xiaomi Redmi 4 ή έστω το νέο Xiaomi κινητό θα χρησιμοποιεί διπλή κάμερα πίσω, και έχει σαν φως, LED flash σε συμμετρία και unibody μεταλλικό πίσω κάλυμμα. Θα χρησιμοποιήσει επίσης μπροστά scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων στο κουμπί Home.

Θα πρέπει να τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή MT6797t Helio Χ25, και ως RAM θα έχει 4GB με 128GB ROM και θα τρέχει Android 6.0. Αναφορικά με το MI Notebook θα έχει δύο εκδόσεις, μία που θα εστιάζει στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, και μία άλλη για παιχνίδια. Θα τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Atom έχουμε την πληροφορία. Τι λέτε, σκέφτεστε να το αγοράσετε!?

Πηγή

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram