Η Xiaomi μας προετοιμάζει για το επερχόμενο Mi Note 2!?

Μοίρασε την γνώση...

Η σειρά Redmi της Xiaomi σίγουρα είναι στο προσκήνιο τον τελευταίο καιρό, αλλά μήπως είναι καιρός και η σειρά Mi Note να βγει στο προσκήνιο!? Πρόσφατα, η σειρά Mi Max, έκανε εμφάνιση στα πρωτοσέλιδα και από ό, τι φαίνεται, είναι καιρός για άλλο ένα μεγάλο τηλέφωνο από την εταιρεία, να εμφανιστεί πάλι.

Έχει περάσει καιρός που η Xiaomi ανανέωσε την σειρά Mi Note. Ενώ το τηλέφωνο (και η ακριβότερη παραλλαγή του Pro) δεν έχει πωληθεί τόσο πολύ όσο η Xiaomi θα ήθελε, υπάρχει ακόμη περιθώριο για μεγάλα τηλέφωνα – όπως τα δεδομένα χρήσης δείχνουν.
Η Xiaomi μας έδειξε λοιπόν ένα ποστερ που δείχνει ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μ’ ένα 2>5. Μάλλον εννοεί ότι έρχεται το Mi Note 2, με οθόνη κλασσικά μεγαλύτερη των 5 ιντσών. Το καταπράσινο γήπεδο ίσως να δείχνει την QHD οθόνη που έχει η σειρά Mi Note/Pro. Πάλι όμως τα στοιχεία από το πόστερ είναι πολύ λίγα και όλα αυτά είναι απλώς εικασίες.
Όσο για το λανσάρισμα, το Mi Note 2 αναμένεται να εμφανιστεί στο φετινό IFA στο Βερολίνο σε λίγους μήνες.  Εν αναμονή νέων πόστερ από την Xiaomi, για να δούμε τι θα δούμε….

Πηγή


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com