Οι απολύσεις στην Cyanogen καθιστούν «κλινικά νεκρό» το CyanogenMod!

Μοίρασε την γνώση...

Η Cyanogen είναι μία εταιρεία η οποία είναι γνωστή στους περισσότερους «ψαγμένους» χρήστες για την ανάπτυξη του CyanogenMod,του open-source λειτουργικού, το οποίο πρόκειται για μία εναλλακτική πρόταση στον κόσμο του Android. Από ότι φαίνεται τα πράγματα δυστυχώς
δεν πηγαίνουν και τόσο καλά το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους δημιουργούς του CyanogenMod, καθώς όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη Παρασκευή οι υπεύθυνοι της εταιρείας προχώρησαν στηναπόλυση 30 εργαζομένων από τα κεντρικά γραφεία της Cyanogen Inc.

Οι περικοπές στις θέσεις εργασίας πραγματοποιήθηκαν κυρίως στο τμήμα τουopen source development και γνωρίζουμε ότι τα γραφεία που επηρεάστηκαν είναι στο Palo Alto της California και στο Seattle, ενώ όπως ακούγεται τα γραφεία της Cyanogen στην Λισαβόνα και στην Ινδία έχουν σχεδόν κλείσει. Υπολογίζεται ότι οι 30 παραπάνω περικοπές αφορούν στο 1/5 του εργατικού δυναμικούτης Cyanogen και το γεγονός ότι αφορούν κυρίως από το τμήμα που ασχολείτο πάνω στην ανάπτυξη του CyanogenMod καθιστούν το μέλλον του εναλλακτικού OS εξαιρετικά αβέβαιο και σκοτεινό. Παρά τα φιλόδοξα σχέδια των δημιουργών του, το CyanogenMod δεν κατάφερε να βρει έρεισμα στην αγορά, για αυτό και πλέον η γνωστή εταιρεία για να μπορέσει να διασωθεί και να συνεχίσει την λειτουργία της αναμένεται να στρέψει το ενδιαφέρον της 100% στην ανάπτυξη εφαρμογών.

Πηγή

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram