Το Umi Super παίρνει και 3η ΟΤΑ ενημέρωση

Μοίρασε την γνώση...

Ενημερωθήκαμε ότι μόλις δώθηκε η τελευταία ενημέρωση για το UMI Super. Η εστίαση της ενημέρωσης αυτή την φορά ήταν γύρω από τους τρόπους

εξοικονόμησης μπαταρίας μαζί με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Ως συνήθως η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω OTA, έτσι βιαστείτε για να το πάρετε.

Η ενημέρωση θα πρέπει να φέρει μια νέα λειτουργία ultra προφύλαξης για την οθόνη όπως καθώς και με τα νέα “Sleep” και “Marathon”, θα μπορείτε να έχετε πολύ καλύτερο έλεγχο πάνω στην μπαταρία σας από ό, τι πριν. Φυσικά, οι Smart και Custom λειτουργίες είναι διαθέσιμες στον χρήστη και με το πρόγραμμα Schedule (Ραντεβού), μπορείτε να το προσαρμόσετε ακριβώς όπως σας αρέσει.

Στις ενημερώσεις περιλαμβάνονται και κάποια tweaks, για την ακρίβεια του GPS και την ταχύτερη αυτόματη εστίαση της κάμερας. Όλα αυτά δείχνουν ότι βοηθάνε στο να διορθωθεί και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το τηλέφωνο. Βέβαια δεν έχω δει κάπου να αναφέρεται πρόβλημα με την κάμερα ή το GPS.

Εαν θέλετε να πάρετε το UMI Super λίγο φθηνότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και να εγγραφείτε, ώστε να δοκιμάσετε να δείτε εάν θα έχετε μια ευκαιρία για να πάρετε το $50 εκπτωτικό κουπόνι ή ακόμα και το τηλέφωνο δωρεάν!

Εάν θέλετε να το αποκτήσετε άμεσα, μπορείτε να το αγοράσετε από το έμπιστο κατάστημα Coolicool, είτε από την Κίνα στην τιμή των 199.99$, είτε από την ευρωπαΪκή του αποθήκη, ώστε να το παραλάβετε άμεσα και χωρίς καθόλου φόβο για τελωνείο, στην τιμή των 234.99$.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com