Το Umi Super παίρνει και 3η ΟΤΑ ενημέρωση

Μοίρασε την γνώση...

Ενημερωθήκαμε ότι μόλις δώθηκε η τελευταία ενημέρωση για το UMI Super. Η εστίαση της ενημέρωσης αυτή την φορά ήταν γύρω από τους τρόπους

εξοικονόμησης μπαταρίας μαζί με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Ως συνήθως η ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω OTA, έτσι βιαστείτε για να το πάρετε.

Geekbuying WW

Η ενημέρωση θα πρέπει να φέρει μια νέα λειτουργία ultra προφύλαξης για την οθόνη όπως καθώς και με τα νέα “Sleep” και “Marathon”, θα μπορείτε να έχετε πολύ καλύτερο έλεγχο πάνω στην μπαταρία σας από ό, τι πριν. Φυσικά, οι Smart και Custom λειτουργίες είναι διαθέσιμες στον χρήστη και με το πρόγραμμα Schedule (Ραντεβού), μπορείτε να το προσαρμόσετε ακριβώς όπως σας αρέσει.

Διαφήμιση

Στις ενημερώσεις περιλαμβάνονται και κάποια tweaks, για την ακρίβεια του GPS και την ταχύτερη αυτόματη εστίαση της κάμερας. Όλα αυτά δείχνουν ότι βοηθάνε στο να διορθωθεί και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο το τηλέφωνο. Βέβαια δεν έχω δει κάπου να αναφέρεται πρόβλημα με την κάμερα ή το GPS.

Εαν θέλετε να πάρετε το UMI Super λίγο φθηνότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας και να εγγραφείτε, ώστε να δοκιμάσετε να δείτε εάν θα έχετε μια ευκαιρία για να πάρετε το $50 εκπτωτικό κουπόνι ή ακόμα και το τηλέφωνο δωρεάν!

Εάν θέλετε να το αποκτήσετε άμεσα, μπορείτε να το αγοράσετε από το έμπιστο κατάστημα Coolicool, είτε από την Κίνα στην τιμή των 199.99$, είτε από την ευρωπαΪκή του αποθήκη, ώστε να το παραλάβετε άμεσα και χωρίς καθόλου φόβο για τελωνείο, στην τιμή των 234.99$.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο