Το ZUK ZUI 2.0 θα δίνει την δυνατότητα για overclocking!

Μοίρασε την γνώση...

Αν είστε ο ιδιοκτήτης είτε του Ζουκ Ζ2 Pro ή του Ζ2, η επόμενη ενημέρωση σε ZUI 2.0 έχει ειπωθεί ότι θα φέρει εντυπωσιακές βελτιώσεις σχετικά με την επίδοση ταχύτητας.

Όχι ότι το Ζουκ Ζ2 Pro ή ο μικρός τους αδερφός, το Ζ2 είναι αργό, ​​αλλά η επερχόμενη ενημέρωση

σε ZUI 2.0 θα σας επιτρέψει να αυξήσετε περαιτέρω την απόδοση του.

Geekbuying WW

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του ZUI 2.0 θα δίνει την δυνατότητα με ένα click να κάνετε ένα μικρό overclocking στο τηλέφωνο όταν αυτό το χρειάζεται. Μέσα από τις τελευταίες προωθητικές λεπτομέρειες φαίνεται ότι το ZUI 2.0 θα επιτρέπει στον χρήστη να ρυθμίζει την ταχύτητα του Snapdragon 820 επεξεργαστή από 1.8GHz σε 2.15Ghz ή ακόμα και 2.3GHz!

Διαφήμιση
Ρύθμιση της CPU του τηλεφώνου σε χαμηλότερη ταχύτητα θα πρέπει επίσης να συμβάλει στην ενίσχυση διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αν και αμφιβάλλουμε ότι θα επηρεάσει την απόδοση του πάρα πολύ.

Δεν είναι σαφές ποια άλλα χαρακτηριστικά το ZUI 2.0 θα έχει, αλλά ελπίζω για περισσότερο έλεγχο στην εφαρμογή της κάμερας.

Μην ξεχνάτε ότι το κατάστημα Coolicool έχει περίοδο προσφορών στα κινητά Lenovo, που περιλαμβάνει και το Zuk Z2 Pro αλλά και το Zuk Z2. Εάν λοιπόν θέλετε να συνδιάσετε μία πολύ καλή προσφορά στα κινητά αυτά μαζί με τις νέες δυνατότητες του Zuk Zui 2.0, τώρα είναι η ώρα να προβείτε στην αγορά των εν λόγο κινητών. 

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο