Έρχεται το Vernee Mars με κεραία σε μορφή αψίδας

Μοίρασε την γνώση...

Πίσω τον απρίλιο είδαμε για πρώτη φορά στο Meizu Pro 6 μία ενδιαφέρουσα κατασκευή σχετικά με την κεραία. Στο πάνω και το κάτω μέρος υπήρχε η κεραία του κινητού, με διαφορετικό

χρώμα, δίνοντας μία πολύ ωραία εμφάνιση. Μάλιστα λέγεται ότι το αποτέλεσμα αυτό είχε και καλύτερα αποτελέσματα αναφορικά με το σήμα.  Μάλιστα ακούγεται ότι και το επερχόμενο iPhone 7 θα έχει τον ίδιο σχεδιασμό.

Απ’ ότι φαίνεται λοιπόν και η Vernee στο νέο της Vernee Mars θα περιέχει αυτή την καινοτομία και θα έχει την κεραία του κινητού στο πάνω και στο κάτω μέρος με διαφορετικό χρωματισμό, ένα σκούρο γκρι.

Διαφήμιση
Απ΄ότι φαίνεται λοιπόν το Vernee Mars θα είναι το τρίτο μοντέλο κινητού που θα κυκλοφορήσει με τέτοιο σχεδιασμό. Ίσως στο μέλλον να δούμε και άλλους κατασκευαστές να ακολουθούν αυτή την σχεδιαστική γραμμή. 
Τι λέτε θα σας άρεσε!?

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram