Αγοράζοντας τώρα το Mi Notebook Air, δωρεάν laser χάραξη πάνω του από την εταιρεία

Μοίρασε την γνώση...

Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που άρχισε η Xiaomi να πουλάει μέσω flash sale το 12.5” Mi Notebook Air. Οι διαθέσιμες συσκευές εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Το ευχάριστο που έμαθα οι σημερινοί αγοραστές, ήταν ότι θα μπορούσαν να

γράψουν ότι θέλουν πάνω το Notebook τους, με laser, δωρεάν, σε κάποιο από τα 19 κέντρα εξυπηρέτησης.

Η πρώτη φορά που το έκανε αυτό η Xiaomi ήταν πίσω το 2014, στο κέντρο εξυπηρέτησης που είχε τότε στο Beijing. Τώρα η εταιρεία έχει 19 Κέντρα εξυπηρέτησης, γεγονός που θα κάνει σίγουρα πιο εύκολη την όλη διαδικασία. Το μόνο κακό σε αυτή την προσφορά, είναι ότι θα μπορούν να γράψουν μόνο κείμενο, όχι κάποιο σύμβολο ή logo.

Διαφήμιση
Το Mi Notebook Air 12.5” όπως ξέρουμε έχει 4GB RAM, 128GB SSD, Intel-Core M3 επεξεργαστή και μπορεί να προσφέρει 11 ώρες χρήσης. Είναι λεπτό και ελαφρύ, με βάρος μόλις 1.07 kg και πάχος 12.9mm. Δεν έχει όμως την κάρτα γραφικών της NVIDIA όπως το μεγαλύτερο μοντέλο, ενώ έχει μόνο μία USB 3.0 θύρα.
Το Mi Notebook Air 12.5” μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 609$ για αγορά από μαγαζί και αποστολή στην Ελλάδα. Εάν ενδιαφέρεστε για το μεγαλύτερο αδερφάκι του, μπορείτε να το βρείτε στα 909$, με δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram