Ανακοινώθηκε το Xiaomi Mi VR

Μοίρασε την γνώση...

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε αρκετή κινητό γύρω από την φήμη σχετικά με το επερχόμενο VR της Xiaomi. Ίσως αναμενόμενο ανάμεσα στα τόσα προϊόντα που παρουσίασε και αναμένεται να παρουσιάσει η Xiaomi.

Ε τελικά σήμερα παρουσιάστηκε! Αμέσως μετά
πάψανε οι φωνές, πάψανε τα γουάοοοο! Το νέο VR της Xiaomi είναι μία βασική έκδοση ενός VR viewer, λίγο καλύτερη από την βασική έκδοση, την χαρτονένια που έχει βγάλει η Google, τίποτα περισσότερο!

Το Xiaomi VR έρχεται με φερμουάρ που σιγουρεύει το κινητό πάνω στην συσκευή, κάτι που αλήθεια το βλέπουμε για πρώτη φορά. Μέχρι στιγμής έχουμε δει VR με διάφορους μηχανισμούς, από μαγνήτες μέχρι velcro.

Η συσκευή είναι συσκευασμένη με Lycra (nylon + spandex). Η Xiaomi υποστηρίζει ότι το υλικό αυτό είναι φιλικό με το δέρμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Η συσκευή υποστηρίζει κινητά μεγέθους 4.7 με 5.7 ίντσες. Για να διαχειριστείτε το κινητό υπάρχει ένα μεταλλικό κουμπί στο πάνω μέρος της συσκευής.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι 201 x 107 x 91mm, ενώ ζυγίζει μόλις 208.7 grams. Η συσκευή έρχεται “ντυμένη” με διάφορα σχέδια, ώστε να μην υπάρχει η μονοτονία του μαύρου. Επίσης υπάρχει μία εφαρμογή για το κινητό για να χρησιμοποιηθεί με την συσκευή.

Το VR δεν έχει βγει προ πώληση ακόμα. Παρόλα αυτά η Xiaomi δέχονται beta testers όπως αναφέραμε και χθες. Σύμφωνα με τα κινέζικα media, η συσκευή θα πωλείται για 7$ περίπου στην Κίνα τουλάχιστον.

Λοιπόν τι λέτε, θα την αγοράσετε!?


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com