Αρχίζει και επίσημα η πώληση του Xiaomi Redmi Pro

Μοίρασε την γνώση...

Γνωρίζουμε ότι μέχρι πρόσφατα η Xiaomi πουλούσε τα προϊόντας της μόνο online. Η κατάσταση αυτή ήταν κάτι που δεν άρεσε στα εκκατομύρια οπαδοί της και συνεχώς υπήρχε η πρόταση στον αέρα για να δημιουργήσει φυσικά καταστήματα. Απ ‘ότι φαίνεται αυτό τελικά θα γίνει πραγματικά, αλλά για την Κίνα για αρχή. Έτσι το Xiaomi Redmi Pro που παρουσιάστηκε προχθές θα μπορεί να πουληθεί τόσο online όσο και offline, δηλαδή από φυσικά καταστήματα!

Ενώ λοιπόν πρόσφατα μας παρουσιάστηκε το καινούργιο δημιούργημα της Xiaomi και ενώ μάθαμε την τιμή πώλησης στην Κίνα, δεν μάθαμε και την ημερομηνία έναρξης πώλησης. Σήμερα από το Weibo της εταιρείας μάθαμε ότι από τις 6 Αυγούστου το κινητό θα αρχίσει να πουλιέται και επίσημα από παντού.

Η Xiaomi θέλει με αυτή της την κίνηση να αυξήσει της πωλήσεις της που έχει δει τον τελευταίο καιρό να μειώνονται και να την ρίχνει κάτω από την 4η θέση που κατείχε πριν μερικούς μήνες. Εταιρείες όπως τις Vivo, Huawei και Oppo εκμεταλλεύονται στο έπακρο και αυτό τον τρόπο πώλησης. Η Xiaomi θ’ αρχίσει να πουλάει το Redmi Pro από τις 10πμ ώρα Κίνας σε 8 πόλεις: Beijing, Shanghai, Nanjing, Jinan, Guangzhou, Chengdu, Chongqing, and Zhengzhou. Φυσικά για όσους δεν μένουν σε αυτές τις πόλεις η αγορά μέσω διαδικτύου θα είναι η μόνη λύση. 
Η Xiaomi έχει αναφέρει εδώ και κάποιο καιρό ότι θέλει να επεκτείνει το δίκτυο των φυσικών καταστημάτων που έχει στην Κίνα, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες που δραστηροποιείται. Αναφέρεται ότι οι πρώτοι 50 αγοραστές από τα καταστήματά της θα έχουν και κάποιο έξτρα δωράκι, κατά πάσα πιθανότητα το Mi Band 2, τουλάχιστον όπως αναφέρεται και στο πόστερ που φαίνεται.
Για εμάς εδώ που μένουμε εκτός Κίνας η αγορά μέσω έμπιστων διαδικτυακών μαγαζιών είναι η μοναδική λύση, τουλάχιστον μέχρι να έρθει και επίσημα η Xiaomi στην Ελλάδα. Έτσι ψάχνοντας στα έμπιστα μαγαζιά, βρήκα την χαμηλότερη τιμή και στις 3 εκδόσεις στο Coolicool: 4/1283/643/32.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram