Δεν σας φτάνει ο χώρος στο κινητό!? Όχι εάν έχετε το Umi Max!

Μοίρασε την γνώση...

Ένα από τα μεγαλύτερα και μπορώ να πω και το πιο συνηθισμένο πρόβλημα, ειδικότερα το καλοκαίρι, είναι η έλλειψη χώρου. Τα περισσότερα κινητά είναι με 16 ή 32GB Rom και δεν έχουν όλα την δυνατότητα επέκτασης της χωρητικότητας μέσω κάποιας MicroSD. Επειδή λοιπόν η Umi το ξέρει αυτό το πρόβλημα που πάρα πολλοί χρήστες το αντιμετωπίζουν, κυκλοφόρησε

ένα βιντεάκι που θέλει να μας δείξει ότι τουλάχιστον εάν κατέχετε το τελευταίο της κινητό, το Umi Max, είναι σίγουρο ότι ποτέ δεν θα έχετε αυτό το πρόβλημα!

Τώρα εσείς βέβαια θα με ρωτήσετε γιατί δεν θα έχουμε ποτέ κιόλας αυτό το πρόβλημα…!? Το UMI Max υποστηρίζει microSD μέχρι και 256 GB, οπότε σε αυτή την περίπτωση σίγουρα ποτέ δεν θα έχετε πια πρόβλημα χώρου!
Φυσικά αυτό μπορεί να γίνει εφόσον δεν ενδιαφέρεστε να έχετε δύο sim στο κινητό σας, κάτι πολύ συνηθισμένο τον τελευταίο καιρό, μιας και ή θα έχετε 2 sim ή θα έχετε μία sim και την MicroSD.

Εάν λοιπόν είστε κάτοχοι του εν λόγο κινητού, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο πως θα αποκτήσετε μία τεράστια χωρητικότητα, οπότε να μην ανησυχήσετε ποτέ πια για την πιθανότητα να ξεμείνετε από χώρο. Εάν πάλι δεν το έχετε το κινητό και θέλετε να το αποκτήσετε, μπορείτε να το βρείτε στα 124€, η πιο χαμηλή τιμή από έμπιστο κατάστημα, το Geekbuying, βάση και το Kimovil.

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram