Διέρρευσαν εικόνες του Xiaomi Redmi 4

Μοίρασε την γνώση...

Το Xiaomi Redmi 4 είναι μία συσκευή που πολύ συζητιέται τελευταία και έχει αναφερθεί κάμποσες φορές στα διάφορα ενημερωτικά site. Σήμερα όμως για πρώτη φορά έχουμε φωτογραφίες της συσκευής! Αυτό σημαίνει ότι κάπου υπάρχει ένα πρωτότυπο που δουλεύει και ελπίζουμε σύντομα να βγει στην κυκλοφορία. Από τις φωτογραφίες βλέπουμε και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε μία συσκευή με μεταλλικό σώμα, παρόμοιο με του Redmi 3. Επίσης βλέπουμε μία κυρτή οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι θα είναι μάλλον 2.5D που δίνει μία μοντέρνα και εξεζητημένη εμφάνιση. Τα ηχεία της συσκευής βλέπουμε ότι είναι στο κάτω μέρoς του κινητού και έχει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος. Επίσης βλέπουμε να υπάρχει μία κάμερα και όχι δύο όπως μας παρουσίασε προχθές στο Redmi Pro.

Όσο για το τι θα φοράει σαν χαρακτηριστικά….ξέρουμε ότι θα έχει τον Helio X20 και με 2/32 μνήμη. Θα έχει εγκαταστημένο το MIUI 8.0 βασισμένο σε Android 6.0

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com