Ετοιμαστείτε για το φθινόπωρο και μείνετε στεγνοί με την ομπρέλα της Xiaomi

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi είναι μία εταιρεία που ως γνωστό δεν κατασκευάζει μόνο κινητά ή gadgets τεχνολογίας, αλλά και αντικείμενα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που το επόμενο αντικείμενο που σας παρουσιάζει είναι μία ομπρέλα!
Τώρα θα μου πείτε φοβερό, και θα συνδέεται  με το κινητό, να υπολογίζει αυτόματα την

υγρασία στην ατμόσφαιρα, με πόσα χιλιοστά πέφτει η βροχή και φυσικά να μας δείχνει κάπως και κάποια πρόβλεψη του καιρού! Μπορεί ακόμα να έχει και κάποιο ανιχνευτή σταγονών, ώστε να ανοίγει μόνη της με το που θα τις καταλαβαίνει ή να κάνει κάτι για να μας στεγνώνει μέχρι να την ανοίξουμε και να καλυφθούμε από κάτω της….

Δυστυχώς κανένα έξυπνο χαρακτηριστικό δεν περιλαμβάνει η ομπρέλα που παρουσιάζουμε. Οπότε μιλάμε για την ίδια περίπτωση όπως και τον Mi Pen που έχουμε αναφέρει και παλιότερα.
Αυτό που προσφέρει η ομπρέλα είναι μία πολύ ανθεκτική επένδυση απ’ έξω, όλα αυτά σε μία πολύ μικρή και πρακτική συσκευασία. Η τιμή της στην Κίνα αναμένεται να είναι στα 69 Yuan (9€). Για να δούμε εάν θα κυκλοφορήσει και στα διάφορα κινεζομάγαζα, για να την προσθέσουμε στην συλλογή μας!?

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com