Η Xiaomi έβγαλε και πλυντήριο!

Μοίρασε την γνώση...

Να δω τι άλλο θα βγάλει επιτέλους αυτή η Xiaomi! Μόλις χθες ανακοίνωσε την κατασκευή άλλης μίας συσκευής για το σπίτι, ένα πλυντήριο!
Το πλυντήριο δεν είναι τόσο

μεγάλο όσο το έχουμε συνηθίσει από μεγάλες εταιρείες όπως Siemens, Pitsos, κτλ. Το Xiaomi MiniJ είναι ένα έξυπνο πλυντήριο που ανακοινώθηκε στην Κίνα στην τιμή των 1499 yuan ή $225.

Φυσικά εφόσον μιλάμε για έξυπνο πλυντήριο, θα υπάρχει και μία εφαρμογή που μέσω αυτής θα μπορείτε να το διαχειριστείτε και να το προγραμματίζετε. Λογικά θα μπορείτε να το δείτε και μέσω της εφαρμογής Mi Home που βρίσκεται στα ελληνικά στο φόρουμ της ελληνικής MIUI. Τώρα για το πως θα μπορούμε να το αποκτήσουμε εδώ Ελλάδα, το βλέπω λίγο δύσκολο λόγο μεγέθους και βάρους.
Το Xiaomi MiniJ πλυντήριο έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία με την εταιρεία MiniJ. Το πλυντήριο έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, ένα από τα οποία είναι ότι μπορεί να ζεστάνει το νερό σχεδόν σε θερμοκρασία βρασμού, δηλαδή στους 95 C και με τον τρόπο αυτό να σκοτώσει ότι παθογόνο μικροοργανισμό βρίσκεται στα ρούχα σας.
Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει ψιλοπροβληματάκια με τις πωλήσεις κινητών, αυτό όμως φαίνεται ότι δεν την πτοεί να δοκιμάζει και να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς, όπως πάντα.
Τι λέτε, εάν μπορούσατε να το αποκτήσετε εδώ Ελλάδα, θα το αγοράζατε!?

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram