Η Xiaomi παρουσιάζει νέο PowerBank ή UPS αυτή την φορά?

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi σίγουρα δεν είναι από τις εταιρείες που σε κάνουν να βαριέσαι, αφού ή θα ανακοινώνουν κάποιο καινούργιο προϊόν ή όλο και κάποια διαρροή θα υπάρχει για κάποιο επερχόμενο. Έτσι μόνο αυτή την εβδομάδα μας ανακοίνωσε 2 καινούργια προϊόντα της που τα έχουμε ήδη αναφέρει, τα Luo Qing ομπρέλα και το Xiaomi Mi VR Play.

Χθες στο Weibo της εταιρείας είδαμε για πρώτη φορά μία καινούργια εικόνα, από κάτι επερχόμενο. Βάση του πόστερ, θα ανακοινωθεί στις 8 Αυγούστου.

Αυτό που βλέπουμε ουσιαστικά στην εικόνα είναι 3 power banks που έχουν τοποθετηθεί κάθετα με τις εισόδους του καλωδίου από την κάτω μεριά, από τις δύο εξωτερικές μεριές. Τα power bank είναι τα 5000mAh, 10000mAh Pro, και 20000mAh, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτά που βλέπουμε στην εικόνα


Xiaomi-Power-Bank-5000mAh
Xiaomi 10000mAh Pro Power Bank
Xiaomi 20000mAh Power Bank

Τώρα τι πραγματικά σημαίνει αυτή η εικόαν, δεν έχω ιδέα! Είναι κάποιο καινούργιο power bank, πιο δυνατό που να συνδιάζει την δύναμη των τριών, είναι κάποιο UPS, ειλικρινά δεν ξέρω. Μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει σχέση με ενέργεια.

Άραγε μπορείτε να καταλάβετε εσείς κάτι περισσότερο!? Αν ναι, μοιραστείτε το μαζί μας.Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com