Η Xiaomi παρουσιάζει νέο PowerBank ή UPS αυτή την φορά?

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi σίγουρα δεν είναι από τις εταιρείες που σε κάνουν να βαριέσαι, αφού ή θα ανακοινώνουν κάποιο καινούργιο προϊόν ή όλο και κάποια διαρροή θα υπάρχει για κάποιο επερχόμενο. Έτσι μόνο αυτή την εβδομάδα μας ανακοίνωσε 2 καινούργια προϊόντα της που τα έχουμε ήδη αναφέρει, τα Luo Qing ομπρέλα και το Xiaomi Mi VR Play.

Χθες στο Weibo της εταιρείας είδαμε για πρώτη φορά μία καινούργια εικόνα, από κάτι επερχόμενο. Βάση του πόστερ, θα ανακοινωθεί στις 8 Αυγούστου.

Αυτό που βλέπουμε ουσιαστικά στην εικόνα είναι 3 power banks που έχουν τοποθετηθεί κάθετα με τις εισόδους του καλωδίου από την κάτω μεριά, από τις δύο εξωτερικές μεριές. Τα power bank είναι τα 5000mAh, 10000mAh Pro, και 20000mAh, σύμφωνα τουλάχιστον με αυτά που βλέπουμε στην εικόνα

Διαφήμιση
Xiaomi-Power-Bank-5000mAh
Xiaomi 10000mAh Pro Power Bank
Xiaomi 20000mAh Power Bank

Τώρα τι πραγματικά σημαίνει αυτή η εικόαν, δεν έχω ιδέα! Είναι κάποιο καινούργιο power bank, πιο δυνατό που να συνδιάζει την δύναμη των τριών, είναι κάποιο UPS, ειλικρινά δεν ξέρω. Μπορούμε να κάνουμε μόνο εικασίες! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει σχέση με ενέργεια.

Google news

Άραγε μπορείτε να καταλάβετε εσείς κάτι περισσότερο!? Αν ναι, μοιραστείτε το μαζί μας.

Dresslily WW Goboo [CPS] Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram