Κάνει εγκαύματα το Mi Band 2!?

Μοίρασε την γνώση...

Το Mi Band 2 είναι ένα γκατζετάκι της Xiaomi που έχει πολύ μεγάλη επιτυχία, κάτι αναμενόμενο αφού και οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν την ίδια αποδοχή. Πάρ’ αυτά, μία χρήστρια του Weibo ανέφερε ότι το Mi Band 2 είναι η αιτία για την εμφάνιση

εγκαυμάτων στο χέρι της. Αναφέρει μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της δημιούργησε εγκαύματα, αλλά η δεύτερη και για τον λόγο αυτό επικοινώνησε αμέσως με το τμήμα after sales της Xiaomi. Όπως πληροφορηθήκαμε το αρμόδιο τμήμα εξέτασε το Mi Band 2 που έχει και δεν βρήκε κάτι το περίεργο. Παρόλα αυτά η χρήστρια επιμένει ότι αυτό είναι υπαίτιο για το έγκαυμα που της παρουσιάστηκε.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, βλέπουμε ένα αρκετά σοβαρό έγκαυμα που μοιάζει να έχει το σχέδιο του Mi Band 2. Θα μπορούσε βέβαια να έχει γίνει από συνεχή και έντονη πίεση στην περιοχή, σε συνδυασμό με υψηλή θερμοκρασία και αυξημένη εφίδρωση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να υπάρχουν σημάδια αυτής της έντονης πίεσης πάνω στο χέρι. Σίγουρα περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, κάτι που αναμένεται ότι μπορεί να επηρεάσει τις πωλήσεις του επιτυχημένου Mi Band 2. 
Μέχρι να βγει λοιπόν και η επίσημη ανακοίνωση, εάν είστε κάτοχοι του Mi Band 2, όπως και εγώ, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ανησυχήσετε. Για να υπάρξει η πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιος ερεθισμός, θα πρέπει να φοριέται συνέχεια το Mi Band 2, πάρα πολύ σφικτά, χωρίς να πλένεται καθόλου το χέρι, να είναι συνεχώς σε περιβάλλον με πολύ υψηλή θερμοκρασία, αλλά σίγουρα όχι έγκαυμα. Εάν πάντως αισθανθείτε κάποια ενόχληση, βγάλτε το για λίγο, πλύντε καλά το χέρι, στεγνώστε το και μην το φοράτε τόσο εφαρμοστά πια.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram