Κάνει εγκαύματα το Mi Band 2!?

Μοίρασε την γνώση...

Το Mi Band 2 είναι ένα γκατζετάκι της Xiaomi που έχει πολύ μεγάλη επιτυχία, κάτι αναμενόμενο αφού και οι προηγούμενες εκδόσεις είχαν την ίδια αποδοχή. Πάρ’ αυτά, μία χρήστρια του Weibo ανέφερε ότι το Mi Band 2 είναι η αιτία για την εμφάνιση

εγκαυμάτων στο χέρι της. Αναφέρει μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που της δημιούργησε εγκαύματα, αλλά η δεύτερη και για τον λόγο αυτό επικοινώνησε αμέσως με το τμήμα after sales της Xiaomi. Όπως πληροφορηθήκαμε το αρμόδιο τμήμα εξέτασε το Mi Band 2 που έχει και δεν βρήκε κάτι το περίεργο. Παρόλα αυτά η χρήστρια επιμένει ότι αυτό είναι υπαίτιο για το έγκαυμα που της παρουσιάστηκε.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, βλέπουμε ένα αρκετά σοβαρό έγκαυμα που μοιάζει να έχει το σχέδιο του Mi Band 2. Θα μπορούσε βέβαια να έχει γίνει από συνεχή και έντονη πίεση στην περιοχή, σε συνδυασμό με υψηλή θερμοκρασία και αυξημένη εφίδρωση, αλλά και πάλι θα έπρεπε να υπάρχουν σημάδια αυτής της έντονης πίεσης πάνω στο χέρι. Σίγουρα περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, κάτι που αναμένεται ότι μπορεί να επηρεάσει τις πωλήσεις του επιτυχημένου Mi Band 2. 
Μέχρι να βγει λοιπόν και η επίσημη ανακοίνωση, εάν είστε κάτοχοι του Mi Band 2, όπως και εγώ, δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να ανησυχήσετε. Για να υπάρξει η πιθανότητα να εμφανιστεί κάποιος ερεθισμός, θα πρέπει να φοριέται συνέχεια το Mi Band 2, πάρα πολύ σφικτά, χωρίς να πλένεται καθόλου το χέρι, να είναι συνεχώς σε περιβάλλον με πολύ υψηλή θερμοκρασία, αλλά σίγουρα όχι έγκαυμα. Εάν πάντως αισθανθείτε κάποια ενόχληση, βγάλτε το για λίγο, πλύντε καλά το χέρι, στεγνώστε το και μην το φοράτε τόσο εφαρμοστά πια.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com