Και νέα ανατίναξη κινητού της Xiaomi ανακοινώθηκε!

Μοίρασε την γνώση...

Ο Ιούλιος ήταν ένας γεμάτος μήνας για την Xiaomi, καθώς παρουσίασε το πρώτο της notebook, το Notebook Air, ανακοίνωσε το Redmi Pro, ένα πολύ καλό και δυνατό κινητό, όπως και κάποια gadgets, σαν την Yi Home Dome 360, μία κουζίνα, κάτι φωτάκια και το Mi Pen που έχουμε παρουσιάσει παλιότερα. Δυστυχώς μέσα σε όλες αυτές τις παρουσιάσεις είχαμε και την ανακοίνωση της πρώτης ανατίναξης ενός Mi4i. Σήμερα, μόλις μάθαμε ότι ανατινάχτηκε και ένα

Mi5!

Απ΄όσο ξέρουμε η Xiaomi ακόμα ερευνά το όλο περιστατικό με το Mi4i, ενώ έχει ήδη δώσει καινούργιο κινητό στο κάτοχο της συσκευής. Φυσικά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα από την εταιρεία αναφορικά με το περιστατικό.
Σήμερα, πριν λίγη ώρα, ένας κάτοχος ενός Mi5, ανέβασε μερικές φωτογραφίες στο κινέζικο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, όπου έδειχνε το Mi5 να έχει εκραγεί! Στις φωτογραφίες φαίνεται να έχει ανοίξει τελείως το πίσω μέρος, ενώ το μπροστινό έχει μείνει άθικτο. Στην ανάρτηση δεν αναφέρονται τραυματισμοί, κάτι ευχάριστο. Σίγουρα η Xiaomi θα έχει ήδη ειδοποιηθεί σχετικά, οπότε περιμένουμε την αντίδρασή της και σε αυτό το περιστατικό. Είμαστε σίγουροι ότι και σε αυτή την περίπτωση θα προβεί σε αντικατάσταση της συσκευής η εταιρεία

Ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το πρώτο περιστατικό, καλό είναι να ακολουθούμε κάποιους βασικούς κανόνες κατά την διάρκεια της φόρτισης ενός κινητού. Έτσι καλό είναι όταν φορτίζουμε το κινητό να μην το χρησιμοποιούμε, να μην είναι σε ζεστό και υγρό περιβάλλον, να μην είναι κοντά σε εύφλεκτα υγρά και φυσικά να χρησιμοποιούμε πάντα αυθεντικές μπαταρίες και φορτιστές, όπως όταν βλέπουμε σημάδια αλλοίωσης (φούσκωμα της μπαταρίας), να την αντικαθιστούμε αμέσως!
Φυσικά κινητά που ανατινάζονται δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο, αφού έχουν αναφερθεί και παλιότερα και με θάνατο δυστυχώς.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram