Κατηγορείτε η Xiaomi ότι αντέγραψε τα ηχεία Jawbone!

Μοίρασε την γνώση...

Πολλές φορές έχει κατηογορηθεί η Xiaomi ότι αντιγράφει άλλες εταιρείες και κυρίως την Apple στα κινητά, αλλά πρώτη φορά για κάποιο από τα αξεσουάρ της! Αυτή την φορά την κατηγορούνε ότι έχει αντιγράψει σχεδιαστικά τα Jawbone’s Mini Jambox.

Geekbuying WW

Η Xiaomi είναι η αλήθεια ότι έχει κατασκευάσει, είτε η ίδια είτε μέσω άλλων εταιρειών πάρα πολλά αξεσουάρ, ανεβάζοντας έτσι το επίπεδο κυρίως στην Κίνα όπου δραστηριοποιείται. Λογικό είναι λοιπόν κάποια προϊόντα της κάποιες φορές να είναι παρόμοια.

Διαφήμιση

Έτσι στο παρελθόν η Xiaomi είχε κατηγορηθεί ότι αντέγραφε την Meizu (όταν πρωτοβγήκε το Xiaomi Mi2), μετά με την Nokia αναφορικά με το Mi3, και φυσικά είναι και η Apple όπου την έχουν κατηγορήσει ότι της έχει κλέψει σχεδόν ότι άλλο έχει κατασκευάσει (μπαταρίες, mini routers, κτλ).

Google news

Αυτή την φορά η κατηογορία έρχεται από την Jawbone. Ο CEO της Jawbone, Yves Behar, ανέφερε ότι το ΒΤ ηχείο της Xiaomi, είναι πιστό αντίγραφο του αντίστοιχου ηχείου της εταιρείας.

Banggood WW ZTE Many GEOs

Βάζοντας τα δύο ηχεία δίπλα δίπλα, βλέπουμε ότι μοιάζουνε αρκετά, οπότε θα μπορούσε να πει κάποιος ότι η Xiaomi εμπνεύστηκε από την Jawbone.

Η Xiaomi δεν έχει κάνει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά, αλλά και δεν νομίζουμε ότι θα κάνει τελικά. Πάντως εάν το δείτε, το ηχείο της Jawbone είναι στα 200$, ενώ της Xiaomi είναι σε πάρα πολύ χαμηλότερη τιμή. Εάν θέλετε να το αποκτήσετε, μπορείτε να το βρείτε στην τιμή των 21.99$ , δηλαδή στα 18€ περίπου!Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram