Μάλλον δεν θα είναι τόσο φθηνό το πρώτο Xiaomi Smart Watch

Μοίρασε την γνώση...

Συνέχεια ακούμε για διάφορες φήμες σχετικά με νέα προϊόντα της Xiaomi, οπότε το ν’ ακούσουμε άλλη μία φήμη για την εταιρεία δεν είναι παράξενο. Τελευταία φήμη που κυκλοφορεί στα διαδικτυακά σοκάκια είναι ότι στις 25 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει κάποιο νέο προϊόν. Ενώ πια είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δούμε το Redmi 4, άλλο ένα προϊόν της εταιρείας λέγετε ότι θα δούμε, που μάλλον θα είναι το

Smartwatch που έχουμε αναφέρει άλλη μία φορά.

Τα νέα αυτή την φορά έρχονται από τον Κινέζικο Γενικό Διευθυντή σχετικά με τα τηλέφωνα, στο Weibo, που αποκάλυψε ότι θα δούμε το ρολόι τέλος του μήνα, αλλά η τιμή μου δεν θα είναι χαμηλή δυστυχώς. Κάτι βέβαια περίεργο, αφού η εταιρεία μας έχει συνηθίσει σε χαμηλές τιμές γενικώς. Βέβαια το μήνυμα αυτό ίσως και να σημαίνει ότι πιθανώς να μην είναι τόσο φθηνό όσο το περιμέναμε. Θα δούμε…..

Διαφήμιση
Έτσι η αρχική φήμη που είχε κυκλοφορήσει έλεγε για ένα SmartWatch με μία τιμή κάπου στα 150$, μετά από αυτή την αποκάλυψη, μάλλον θα πρέπει να το περιμένουμε λίγο πιο ψηλά. Ενώ η Xiaomi δεν είναι καινούργια στον τομέα των wearables, αυτό θα είναι το πρώτο της smartwatch. 
6 ημέρες ακόμα υπομονή λοιπόν και θα δούμε εάν θα βγάλει τελικά ή όχι η Xiaomi Smartwatch και σε τι τιμή!

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram