Ο πρόεδρος της YY Inc Lei Jun παραιτήθηκε από την θέση του για να βοηθήσει την Xiaomi

Μοίρασε την γνώση...

Αμφιβάλλω εάν κάποιος από αυτούς που έχουν κινητό της Xiaomi και ασχολούνται μαζί της, να μην ξέρουν ποιος είναι ο Lei Jun!? Ο Lei Jun (στα κινέζικα: 雷军; γεννηθής 16/121969) είναι ένας από τους 5 ιδρυτές της Xiaomi Inc, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σχετιζόμενες με την τεχνολογία στην Κίνα. Είναι επίσης ο πρόεδρος της YY Inc., μία εταιρεία που είναι στον κατάλογο εταιρειών της NASDAQ και ασχολείται με την διαδικτυακή κοινωνική διασκέδαση, κάτι του τύπου YouTube ή τουλάχιστον

ήταν…

Πριν λίγο ο Lei Jun ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από την θέση του προέδρου της YY Inc. Την θέση του στην εταιρεία θα πάρει ο διευθύνων σύμβουλος της YY Inc, Li Xueling, ενώ την θέση του CEO θα την πάρει ο Chen Zhou

Ο Lei Jun, μετά και τα τελευταία προβλήματα που αντιμετωπίζει η Xiaomi, με την πτώση των πωλήσεων κατά 38% για το 2ο τετράμηνο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, ρίχνοντας έτσι την Xiaomi στην 4η θέση στην κινέζικη αγορά, αισθάνθηκε ότι πρέπει να κάνει κάτι. Πάραυτα, όπως ανακοίνωσε, θα παραμείνει επενδυτής και σύμβουλος στην YY Inc.

Απ’ ότι μάθαμε, το δικαίωμα ψήφου που είχε ο Lei Jun στην εταιρεία, το παραχώρησε στον νέο πρόεδρο της εταιρείας, δίνοντας έτσι πια την δυνατότητα στον Li Xueling να κάνει νέα σχέδια και στρατηγικές που θα βοηθήσουν ακόμα περισσότερο το διαδικτυακό προφιλ της ετιαρείας.

Τι πιστεύετε ότι σημαίνουν αυτά τα νέα!? Θα καταφέρει άραγε να βοηθήσει πραγματικά την Xiaomi ο Lei Jun ή το ποτάμι δεν έχει επιστροφή? Για να δούμε εάν αυτή η κίνηση, σε συνδυασμό με την μείωση της τιμής του Mi5 που ανακοινώσαμε χθες, θα βοηθήσει πραγματικά την εταιρεία να επιστρέψει στην παλιά της αίγλη!?

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram