Πέρασε την 3C πιστοποίηση το Xiaomi Mi Note 2

Μοίρασε την γνώση...

Εδώ και κάμποσο καιρό υπάρχει η φήμη ότι μέσα στον Αύγουστο η Xiaomi θα ανακοινώσει και νέα ναυαρχίδα. Μάλιστα το γεγονός αυτό το έχει επιβεβαιώσει και ο συνιδρυτής της Xiaomi. Ενώ λοιπόν περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι αυτή η ναυαρχίδα, μάθαμε ότι μία συσκευή της εταιρείας μόλις πέρασε την κινέζικη πιστοποίηση

3C. Βάση λοιπόν των χαρακτηριστικών που φαίνονται από αυτή την πιστοποίηση, φαίνεται ότι μιλάμε για κάποιο κινητό ναυαρχίδα, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και το Mi Note 2 που περιμένουμε όλοι.

Τα χαρακτηριστικά που βλέπουμε να δημοσιοποιούνται από την πιστοποίηση, λένε για ένα κινητό που υποστηρίζει 5v 2.5A, 9V 2A και 12V 1.5A σε φόρτιση, που μπορεί να φτάσει στο μέγιστο 18W. Αυτό τι σημαίνει σε απλά ελληνικά….ότι το κινητό υποστηρίζει τη γρήγορη φόρτιση. Επίσης φαίνεται ότι η συσκευή θα κατασκευάζεται από την Foxconn.
Έχοντας λοιπόν υπόψιν μας όλα τα προηγούμενα, απ ‘ότι φαίνεται μιλάμε σίγουρα για κάποια επερχόμενη ναυαρχίδα, που μάλλον είναι το Xiaomi Mi Note 2. 
Ενώ λοιπόν περιμένουμε να δούμε εάν τελικά η υποψία μας θα επιβεβαιωθεί, η Xiaomi έχει σταματήσει να πουλάει και επίσημα κινητά της σειρά Mi Note και Mi Note Pro. Αυτό ίσως να είναι άλλο ένα σημάδι ότι πρέπει να περιμένουμε το Note 2 να εμφανιστεί.


Εάν λοιπόν ισχύσει και αυτό που είπαμε χθες, ότι 16 του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο μοντέλο, σίγουρα όλο και κάτι νεώτερο θα μάθουμε, οπότε και θα σας το πούμε.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com