Παραγγείλετε τώρα το VR Headset της Xiaomi από το site της για 0.15$!!!

Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να δίνει το πολυαναμενόμενό της VR headset. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα για preorder από το επίσημο site του VR για την φοβερή τιμή των 0.15$!!!

Στον πρώτο γύρο θα υπάρχει η δυνατότητα για ένα περιορισμένο αριθμό ατόμων που θα έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να αγοράσουν το αναμενόμενο VR headset της Xiaomi, να το δοκιμάσουν. Η εταιρεία θα διαλέξει τυχαία ένα μικρό αριθμό ατόμων από την λίστα των ατόμων που θα δηλώσουν ενδιαφέρον . Εάν και εσείς θέλετε να αποκτήσετε αυτό το εξάρτημα, μπορείτε δηλώνοντας την επιθυμία σας από τώρα έως και τις 3 Αυγούστου!

Στην επίσημη σελίδα θα μπορείτε να δείτε επίσης και ένα βίντεο από άτομα που είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν ήδη την VR συσκευή και εμείς βλέπουμε τις αντιδράσεις τους από την χρήση της.

Θέλω να τονίσω ότι σαν fan της εταιρείας Xiaomi είμαστε πολλοί χαρούμενοι για την παρουσίαση και του τελευταίου gadget της εταιρείας και περιμένουμε πραγματικά με πολύ μεγάλη ανυπομονησία την εμφάνισή της στην αγορά.
Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα