Παραγγείλετε τώρα το VR Headset της Xiaomi από το site της για 0.15$!!!

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi μόλις ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να δίνει το πολυαναμενόμενό της VR headset. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα για preorder από το επίσημο site του VR για την φοβερή τιμή των 0.15$!!!

Στον πρώτο γύρο θα υπάρχει η δυνατότητα για ένα περιορισμένο αριθμό ατόμων που θα έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να αγοράσουν το αναμενόμενο VR headset της Xiaomi, να το δοκιμάσουν. Η εταιρεία θα διαλέξει τυχαία ένα μικρό αριθμό ατόμων από την λίστα των ατόμων που θα δηλώσουν ενδιαφέρον . Εάν και εσείς θέλετε να αποκτήσετε αυτό το εξάρτημα, μπορείτε δηλώνοντας την επιθυμία σας από τώρα έως και τις 3 Αυγούστου!

Διαφήμιση

Στην επίσημη σελίδα θα μπορείτε να δείτε επίσης και ένα βίντεο από άτομα που είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν ήδη την VR συσκευή και εμείς βλέπουμε τις αντιδράσεις τους από την χρήση της.

Google news
Θέλω να τονίσω ότι σαν fan της εταιρείας Xiaomi είμαστε πολλοί χαρούμενοι για την παρουσίαση και του τελευταίου gadget της εταιρείας και περιμένουμε πραγματικά με πολύ μεγάλη ανυπομονησία την εμφάνισή της στην αγορά.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram