Σκίτσο ενός νέου κινητού φάνηκε, το Xiaomi Redmi Pro Mini

Απ’ ότι φαίνεται η Xiaomi δεν θέλει να μας αφήσει αν ηρεμήσουμε ούτε λεπτό! Κάθε λίγο και λιγάκι ή θα μας παρουσιάζει ένα νέο κινητό ή gadget ή θα μαθαίνουμε για κάτι καινούργιο που είναι στα σκαριά να βγει! Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα μας ανακοίνωσε το πολυναμενόμενο Xiaomi Redmi Pro με την διπλή κάμερα και έγινε χαμός στο διαδίκτυο, στα ενημερωτικά site και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Σήμερα, πριν από λίγο είδαμε ένα σκίτσο, ενός νέου κινητού, που θα έχει την ονομασία

Xiaomi Redmi Pro Mini.

Από το σκίτσο μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά πράγματα. Βλέπουμε πρώτα ότι σε αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει η διπλή κάμερα που είδαμε για πρώτη φορά στο Redmi Pro. Το Redmi Pro Mini θα έχει μία οθόνη 5.2 ίντσες 2.5D AMOLED και για επεξεργαστή θα έχει ένα Snapdragon 652. Θα υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος στην μπροστινή μεριά, όπως έχει στα τελευταία της μοντέλα καθώς και μία μπαταρία 4000mAh. Υποθέτουμε ότι το μοντέλο θα βγει λογικά σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, όπως συνήθως κάνει η εταιρεία και θα είναι οι εξής:

3GB RAM + 32GB ROM
4GB RAM + 64GB ROM
4GB RAM+ 128GB ROM

Η τιμή θα κάθε μοντέλου υπολογίζεται ότι στην Κίνα θα είναι περίπου στα $225, $255 και $285 αντίστοιχα.

Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά βλέπουμε να διαρρέει σκίτσο από επερχόμενο τηλέφωνο της Xiaomi, γεγονός που μας κάνει επιφυλακτικούς κατά πόσο είναι αληθινό ή όχι. Πάντως επειδή το συνηθίζει η εταιρεία, δεν είναι απίθανο μετά από λίγο διάστημα να βγάλει μία μίνι έκδοση του Redmi Pro και να είναι αυτό του σκίτσου!

Ποια η γνώμη σας!?
Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα