Σκίτσο ενός νέου κινητού φάνηκε, το Xiaomi Redmi Pro Mini

Μοίρασε την γνώση...

Απ’ ότι φαίνεται η Xiaomi δεν θέλει να μας αφήσει αν ηρεμήσουμε ούτε λεπτό! Κάθε λίγο και λιγάκι ή θα μας παρουσιάζει ένα νέο κινητό ή gadget ή θα μαθαίνουμε για κάτι καινούργιο που είναι στα σκαριά να βγει! Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα μας ανακοίνωσε το πολυναμενόμενο Xiaomi Redmi Pro με την διπλή κάμερα και έγινε χαμός στο διαδίκτυο, στα ενημερωτικά site και τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Σήμερα, πριν από λίγο είδαμε ένα σκίτσο, ενός νέου κινητού, που θα έχει την ονομασία

Xiaomi Redmi Pro Mini.

Από το σκίτσο μπορούμε να καταλάβουμε αρκετά πράγματα. Βλέπουμε πρώτα ότι σε αυτό το μοντέλο δεν υπάρχει η διπλή κάμερα που είδαμε για πρώτη φορά στο Redmi Pro. Το Redmi Pro Mini θα έχει μία οθόνη 5.2 ίντσες 2.5D AMOLED και για επεξεργαστή θα έχει ένα Snapdragon 652. Θα υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος στην μπροστινή μεριά, όπως έχει στα τελευταία της μοντέλα καθώς και μία μπαταρία 4000mAh. Υποθέτουμε ότι το μοντέλο θα βγει λογικά σε 3 διαφορετικές εκδόσεις, όπως συνήθως κάνει η εταιρεία και θα είναι οι εξής:

3GB RAM + 32GB ROM
4GB RAM + 64GB ROM
4GB RAM+ 128GB ROM

Η τιμή θα κάθε μοντέλου υπολογίζεται ότι στην Κίνα θα είναι περίπου στα $225, $255 και $285 αντίστοιχα.

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά βλέπουμε να διαρρέει σκίτσο από επερχόμενο τηλέφωνο της Xiaomi, γεγονός που μας κάνει επιφυλακτικούς κατά πόσο είναι αληθινό ή όχι. Πάντως επειδή το συνηθίζει η εταιρεία, δεν είναι απίθανο μετά από λίγο διάστημα να βγάλει μία μίνι έκδοση του Redmi Pro και να είναι αυτό του σκίτσου!

Google news
Ποια η γνώμη σας!?

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram