Σταματάει προσωρινά τις πωλήσεις του OnePlus 3 η εταιρεία

Μοίρασε την γνώση...

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του OnePlus 3 θα ανασταλούν σε 23 ευρωπαϊκές χώρες, όπως και στο Χονγκ-Κονγκ από τις 09/08 – 12/09/2016.

Στη λίστα αυτή των 23 ευρωπαϊκών χωρών περιλαμβάνεται και η

Ελλάδα. Οι υπόλοιπες χώρες που περιέχει αυτή η λίστα είναι η Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και η Ισπανία.

Αν θέλετε να αγοράσετε τη συσκευή, προλαβαίνετε μέχρι τη Δευτέρα να το κάνετε, αλλιώς μετά τις 13 Σεπτεμβρίου θα μπορέσετε να το ξανακάνετε, εκτός απροόπτου. Η κίνηση της OnePlus γίνεται για να δοθεί χρόνο στο να μπορέσει να δημιουργήσει νέο απόθεμα της συσκευής.

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη ήταν αρκετά υψηλές ενώ οι συσκευές τελείωναν με πιο γρήγορο ρυθμό από αυτό που μπορούσε η εταιρεία να τις αναπληρώνει, με αποτέλεσμα οι χρόνοι παράδοσης τις τελευταίες εβδομάδες να γίνονται ολοένα και χειρότεροι.

Φυσικά, το γεγονός ότι η OnePlus σταμάτησε το σύστημα προσκλήσεων για τις πωλήσεις της έχει παίξει ρόλο σ’ αυτή την έλλειψη συσκευών που προέκυψε, όμως με λίγη υπομονή όσοι θέλουν να αποκτήσουν την κορυφαία πρόταση της κινεζικής εταιρείας μπορούν να την έχουν στα χέρια τους από τα μέσα Σεπτεμβρίου.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com