Σταματάει προσωρινά τις πωλήσεις του OnePlus 3 η εταιρεία

Μοίρασε την γνώση...

Η OnePlus ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του OnePlus 3 θα ανασταλούν σε 23 ευρωπαϊκές χώρες, όπως και στο Χονγκ-Κονγκ από τις 09/08 – 12/09/2016.

Στη λίστα αυτή των 23 ευρωπαϊκών χωρών περιλαμβάνεται και η

Ελλάδα. Οι υπόλοιπες χώρες που περιέχει αυτή η λίστα είναι η Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Εσθονία, Γαλλία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία και η Ισπανία.

Αν θέλετε να αγοράσετε τη συσκευή, προλαβαίνετε μέχρι τη Δευτέρα να το κάνετε, αλλιώς μετά τις 13 Σεπτεμβρίου θα μπορέσετε να το ξανακάνετε, εκτός απροόπτου. Η κίνηση της OnePlus γίνεται για να δοθεί χρόνο στο να μπορέσει να δημιουργήσει νέο απόθεμα της συσκευής.

Διαφήμιση

Οι πωλήσεις στην Ευρώπη ήταν αρκετά υψηλές ενώ οι συσκευές τελείωναν με πιο γρήγορο ρυθμό από αυτό που μπορούσε η εταιρεία να τις αναπληρώνει, με αποτέλεσμα οι χρόνοι παράδοσης τις τελευταίες εβδομάδες να γίνονται ολοένα και χειρότεροι.

Google news

Φυσικά, το γεγονός ότι η OnePlus σταμάτησε το σύστημα προσκλήσεων για τις πωλήσεις της έχει παίξει ρόλο σ’ αυτή την έλλειψη συσκευών που προέκυψε, όμως με λίγη υπομονή όσοι θέλουν να αποκτήσουν την κορυφαία πρόταση της κινεζικής εταιρείας μπορούν να την έχουν στα χέρια τους από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Cubot WW Blackshark WW

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram