Το Cool 1 με την διπλή κάμερα θα κοστίζει λιγότερο από το Xiaomi Redmi Pro!

Μοίρασε την γνώση...

Πριν από μερικές ημέρες πρώτοι εδώ αναφέραμε την ένωση LeEco και Coolpad, καθώς και το πρώτο κινητό που θα έβγαινε από αυτή την συνεργασία, το Cool 1. Τώρα μάθαμε ότι πράγματι θα κυκλοφορήσει και σε πολύ χαμηλή τιμή, μόνο 1099 Yuan ή 165.8$, στην κινέζικη αγορά τουλάχιστον.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει είναι η πρώτη δημιουργία μετά την ένωση, τουλάχιστον σε επίπεδο μετοχών, των δύο εταιρειών, με την κατασκευή του Cool 1, ενός κινητού με διπλή κάμερα.

Η διπλή κάμερα που είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Cool 1, είναι 2 x 13 mega-pixel κάμερες όπως τα Huawei P9 και V8 έχουν, δηλαδή μία για μονόχρωμο και η άλλη για το έγχρωμο.

Διαφήμιση
Άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό είναι η μεγάλη μπαταρία του κινητού, 4060mAh, κάτι που σημαίνει πολλές ώρες χρήσης χωρίς να φοβάστε εάν θα έχετε μαζί μας κάποιο powerbank ή να ψάχνετε για πρίζα. Σε ελέγχους που γίνανε, βρέθηκε το Cool 1, να έχει 65% περισσότερη μπαταρία μετά από 5 ώρες χρήσης από το Huawei Mate 8.

Άλλα ωραία χαρακτηριστικά που έχει το Cool 1 είναι ο fingerprint scanner που φαίνεται μέσα από το μεταλλικό σώμα του κινητού, loop κεραία, USB Type C, CNC σώμα και μία 8 mega-pixel μπροστινή κάμερα.

Η οθόνη του είναι μία 5.5-inch με ανάλυση 1920 x 1080 και τρέχει το δικό του λειτουργικό , το LeEco’s EUI.

Από την παρουσίαση βλέπουμε ότι θα υπάρξουν 3 μοντέλα του κινητού με μοναδική διαφορά μεταξύ τους θα είναι η Ram και η Rom. Έτσι θα είναι άλλα μοντέλα με 3, άλλα με 4 και από Rom θα είναι με 32 ή 64GB αντιστοίχως. 

Οπότε τι γίνεται με την τιμή του. Ενώ έχει χαρακτηριστικά παρόμοια με του Xiaomi Redmi Pro, οι Coolpad+LeEco κατάφεραν να ρίξουν την τιμή του πιο χαμηλά, μόλις 1099 Yuan ($165,8) που δείχνει μία πολύ καλή ευκαιρία. Μην ξεχνάτε ότι κινητά με 4GB RAM κυμαίνονται ανάμεσα στα 1499 Yuan με 1699 Yuan!
Τι λέτε, θα το αγοράζατε!?

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram