Η Huawei βγάζει και αυτή δικό της πολύμπριζο

Μοίρασε την γνώση...

Όλοι ξέρουμε τα δύο πολύμπριζα που έχει βγάλει η Xiaomi. Απ’ ότι φαίνεται ζήλεψε και η Huawei και θέλει να φτιάξει και αυτή το δικό της πολύμπριζο.
Η Xiaomi μας έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής ένα με

πρίζες και 3 υποδοχές USB και ένα μόνο με πρίζες που συνδέεται μέσω wifi στο τοπικό δίκτυο και μπορούμε να την διαχειριστούμε εξ αποστάσεως.

Τα δύο πολύμπριζα της Xiaomi, παρότι κανονικά είναι κατασκευασμένα για την κινέζικη αγορά μόνο, έχουν πολύ μεγάλη αποδοχή από την ελληνική κοινότητα. Μάλιστα έχω και εγώ και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Δίνει την ευκολία χρήσης πολλαπλών συσκευών από Κίνα, χωρίς να χρειάζεστε τον αντάπτορα. Μάλιστα με την έκδοση του USB, μπορείτε να φορτίζετε άνετα μέχρι και 3 συσκευές! Εάν δεν το έχετε, σας προτείνω να το αποκτήσετε, θα με θυμηθείτε!
Απ’ ότι φαίνεται μάλλον πάει να γίνει μόδα και ουσιαστικά ήταν να μην κάνει κάποιος την αρχή. Η Huawei λοιπόν ανακοίνωσε ότι σκέφτεται να βγάλει παρόμοια πολύμπριζα, με το όνομά της και της Honor. Το δικό της πολύμπριζο, το ένα θα είναι με μόνο πρίζες, ενώ σκέφτεται να βγάλει και άλλο ένα που θα περιέχει και 2 USB θύρες με την δυνατότητα για Quick Charge της Qualcomm, ώστε οι συσκευές που το υποστηρίζουν να φορτίζουν πολύ γρήγορα.
Για να δούμε τι θα φτιάξει και η Huawei. Πάντως μέχρι να τις βγάλει, εγώ σας προτείνω να δοκιμάσετε τα πολύμπριζα της Xiaomi, ειδικότερα αυτό με τις 3 usb θύρες! Επίσης μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το κουπόνι xiaomifans2 σε προϊόντα της Xiaomi για να έχετε 5% έκπτωση!

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram