Η Motorola λέει ότι Android Nougat θα πάρουν το 4ο τρίμηνο τα Moto Z και G4.

Μοίρασε την γνώση...

Πάντα όταν πέρνουμε ένα νέο κινητό στα χέρια μας, είμαστε ενθουσιασμένοι τις πρώτες εβδομάδες, αλλά δυστυχώς αυτός ο ενθουσιασμός φεύγει. Μία αναβάθμιση όμως φέρνει πίσω τον ενθουσιασμό αυτό, καθώς ψάχνουμε να βρούμε τι νέο έχει το κινητό μας. Τώρα εάν η αναβάθμιση αυτή θα είναι μία μικρή ή μία μεγάλη, παίζει και την ανάλογη σημασία. ΠΧ οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις που δίνει η MIUI, είναι καλές για να σε κρατάνε σε εγρήγορση, καθώς κάτι διορθώνεται ή κάτι νέο σαν χαρακτηριστικό δίνεται, αλλά το ενδιαφέρον σίγουρα εκτοξεύεται, με τις μεγάλες αναβαθμίσεις, δηλαδή αλλαγή έκδοσης Android.


Η καινούργια έκδοση του Android, το 7.0, έχει βγει εδώ και ένα μήνα περίπου και ελάχιστες συσκευές την έχουν εγκαταστήσει μέχρι τώρα. Οι κατασκευαστές έχουν βέβαια αρχίσει ν’ ανακοινώνουν πότε θα κυκλοφορήσει η έκδοση και στα δικά τους κινητά. Ένας από αυτούς είναι και η Motorola.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Q4 2016 το νέο Moto Z και το Moto G4 θα δούνε την νέα έκδοση. Τώρα θα μου πείτε γιατί είναι τόσο σημαντικό!? Παλιά η Motorola έβγαζε τις ενημερώσεις αμέσως. Τώρα που είναι υπό την Lenovo, δεν έχει την ίδια συνέχεια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές κααθυστερήσεις.
Μάλιστα η εταιρεία είχε βγάλει ανακοίνωση πριν μερικούς μήνες αναφορικά με τις καθυστερήσεις που εμφανίζει πια στην ανακοίνωση και ανέφερε ότι λόγο του μεγάλου αριθμού κινητών που έχει, η καθυστέρηση είναι υποχρεωτική. Δυστυχώς η εταιρεία έχει απωλήσει και μεγάλο αριθμό από εργαζόμενους στην εταιρεία, κάτι που σίγουρα σημαίνει λιγότερο εργατικό δυναμικό για την ίδια ή και περισσότερη δουλειά. 
Το 4ο τρίμηνο ξεκινάει σε μερικές ημέρες, αλλά 4ο τρίμηνο είναι και τέλη Δεκέμβρη, οπότε μην το δένεται ότι με το που θα μπει ο Οκτώβριος θα έρθει και η ενημέρωση. Ας ελπίσουμε ότι η Lenovo και κατ’ επέκταση η Motorola να συνέλθουν και να βρούνε λίγο από την παλιά τους αίγλη.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram