Η Samsung σταματάει την διάθεση του Samsung Note 7 και μπορεί και να το ανακαλέσει!

Μοίρασε την γνώση...

Πρόσφατα είδαν το φως αναφορές ότι κάποια Samsung Galaxy Note 7 ανατινάχτηκαν ενώ τα φόρτιζαν οι ιδιοκτήτες τους. Σήμερα ήρθε η εταιρεία και έβγαλε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός.

Σαν πρώτη κίνηση που θα κάνει είναι ότι η Samsung
σταματά της αποστολές του phablet και μάλιστα σκέφτεται να προχωρήσει ακόμη και στην ανάκλησή του, μέχρι να διερευνήσει το όλο θέμα και να σιγουρευτεί ότι δεν θα επαναληφθεί.

Διαφήμιση

Μετά από τα κάμποσα περιστατικά και την ταραχή που επέφεραν αυτά, η εταιρεία αναγκάστηκε να προχωρήσει στην εξής ανακοίνωση: «Σε απάντηση των ερωτημάτων σχετικά με το Galaxy Note 7, πραγματοποιούμε ενδελεχή έλεγχο με τους συνεργάτες μας. Θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Η Samsung είναι πλήρως δεσμευμένη στο να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας στους καταναλωτές της».

Google news

Αν και στην επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρει τι ακριβώς θα κάνει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ή πως θα το ελέγξει, υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές ότι έχει σταματήσει τις πωλήσεις του Samsung Galaxy Note 7 σε διάφορες χώρες.

Lightinthebox WW Govee Many GEOs

Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των Note 7 που έχουν πρόβλημα, αλλά στέλεχος της Samsung, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, δήλωσε πως το ποσοστό είναι σίγουρα πιο κάτω από το 0.1% του συνολικού όγκου συσκευών, που έχουν πουληθεί. «The problem can be simply resolved by changing the battery, but we’ll come up with convincing measures for our consumers», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σίγουρα το γεγονός αυτό έχει πλήξει πολύ την αξιοπιστία της εταιρείας, ειδικότερα όταν μιλάμε για ένα κινητό που μόλις έκανε το ντεμπούτο του στην διεθνή αγορά, με πολλά νέα χαρακτηριστικά, που θα έδιναν ένα εντυπωσιακό προβάδισμα στην αγορά σε σχέση με τους υπόλοιπους αντίπαλούς της. Εν αναμονή των εξελίσεων.Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram