Η Ulefone υποστηρίζει ότι έχει πουλήσει πάνω από 1 εκατομμύριο Ulefone Power συσκευές!

Μοίρασε την γνώση...

Είμαστε περίπου στα μέσα του 2015, όταν εμφανίστηκε η μόδα της μεγάλης μπαταρίας στην κινέζικη αγορά κινητών. Εξαιτίας αυτής της μόδας άρχισαν ξαφνικά από το πουθενά κινητά με μεγάλη μπαταρία, αλλά με λοιπά χαρακτηριστικά σχεδόν ίδια!

Πάραυτα μερικά από αυτά τα πήγαν τελικά καλά από το θέμα πωλήσεων. Ένα από αυτά ήταν και το

Ulefone Power, με 6050mAh μπαταρία. Σύμφωνα μάλιστα με την εταιρεία, έχει πουλήσει πάνω από 1000000 κομμάτια του 9 μήνες που επίσημα κυκλοφορεί στην αγορά. Ένα εντυπωσιακό νούμερο έχω να ομολογήσω, τουλάχιστον για Ulefone κινητό.

Geekbuying WW

Η εταιρεία ανέφερε ότι η σταδιακή αναπροσαρμογή της τιμής, μαζί με τις ενημερώσεις που έχει πάρει το κινητό (συνολικά 7), σίγουρα έχουν βοηθήσει στην διατήρηση του κινητού μέσα στην αγορά. Κάτι που σίγουρα παίζει μεγάλη σημασία, αφού με την υπάρχουσα τιμή, είναι πραγματικά μία πολύ καλή αγορά. Το Ulefon Power μπορείτε να το βρείτε στα 139.99$ (περίπου 120€), στην χαμηλότερη τιμή.

Διαφήμιση

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram