Η Xiaomi βγάζει νέο powerbank με USB Type-C

Η Xiaomi όπως έχει αναφέρει θα δώσει μία συνέντευξη τύπου στις 24 του μήνα όπου όπως ήδη ξέρουμε περιμένουμε να μας ανακοινώσει τον διάδοχο του Mi Note, το Mi Note 2. Απ’ ότι φαίνεται όμως θα μας έχει και άλλες ανακοινώσεις.

Έτσι όπως φαίνεται θα ανακοινώσει και ένα νέου τύπου

power bank με θύρα USB Type-C, τουλάχιστον όπως φαίνεται και από την σελίδα της εταιρείας στο Weibo.

Όπως βλέπουμε και στην εικόνα, βλέπουμε ξεκάθαρα το νούμερο 100, που γίνεται από τον συνδυασμό των θυρών USB Type-A port, USB Type-C port και από ένα Type-B (micro USB) port. Μήπως αυτό το 100 σημαίνει η τιμή, δηλαδή ότι θα κοστίζει 100 γουάν, περίπου 15 δολάρια!?

Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά. Σίγουρα πάντως θα είναι ένα αρκετά δυνατό powerbank, ίσως και ικανό να μπορεί να φορτίζει και το νέο Notebook της εταιρείας, το Xiaomi Mi Notebook Air που ανακοινώθηκε πριν λίγο καιρό. Το βέβαιο είναι ότι η Xiaomi φημίζεται για τα πάρα πολύ καλά powerbank. Θεωρούνται πολύ αξιόπιστα και πολύ φθηνά τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα.

Εάν ψάχνετε πάντως για πολύ καλά και φθηνά powerbank μπορείτε να βρείτε εδώ, που με την χρήση του κουπονιού xiaomifans2, τιμή τους πέφτει και κατά 5%! Εγώ πάντως θα σας πρότεινα ένα powerbank με 20000mAh με το οποίο μπορείτε να φορτίζετε άνετα 2 συσκευές ταυτόχρονα.

 

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα