Η Xiaomi προγραμματίζει το MIUI 9 βασισμένο στο Android 7.0 (Nougat)

Μοίρασε την γνώση...

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές ημέρες όπου επίσημα η Google ανακοίνωσε ότι η επόμενη έκδοση του Android 7.0 θα λέγεται Nougat. Μάλιστα έχει ήδη αναφερθεί ότι άμεσα κάποιες συσκευές Nexus θα πάρουν την αναβάθμιση αυτή.

Το θέμα είναι τι θα κάνει η Xiaomi.

Geekbuying WW

Δυστυχώς στο θέμα αναβάθμισης είναι πολύ αργή. Ναι μεν τα καινούργια της κινητά έχουν την πιο ενημερωμένη έκδοση σε λειτουργικό, ότι όμως έχει ήδη βγάλει, αναβαθμίζονται καθαρά μόνο σε επίπεδο MIUI. Έτσι μόνο τα Mi3/4 και Mi Note πήραν πραγματική αναβάθμιση την τελευταία φορά, ενώ όλες οι συσκευές της πήραν την τελευταία έκδοση, το MIUI 8. Τώρα ακούγεται ότι η Xiaomi εργάζεται στην επόμενη έκδοση της MIUI, την 9, που θα βασίζεται σε Android 7.0. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει φήμες ποιες θα είναι οι συσκευές που θα πάρουν την επόμενη έκδοση.

Διαφήμιση
Η πιθανή λίστα:
Redmi Note 3
Redmi 2 Prime
Redmi 3 / 3S / 3A
Mi4S
Mi4c
Mi 5
Mi Max
Mi Note / Pro
Mi4i
Mi Pad 2
Οι φήμες επίσης λένε ότι πιθανώς μετά το νέο έτος θα δούμε τα πρώτα δείγματα της επερχόμενης έκδοσης. Τώρα πότε θα αρχίσει να την μοιράζει τα κινητά της και εάν η MIUI 9 θα αναβαθμίσει και την έκδοση του λογισμικού σε 7.0, κανείς δεν ξέρει. 
Εν αναμονή ανακοινώσεων.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram