Και όμως το Mi Note 2 Pro υπάρχει, αλλά με τι τιμή!?

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi ξέρουμε ότι ποτέ δεν πρόκειται να μας απογοητεύσει, με τα καινούργια κινητά που έχει να μας προτείνει. Έτσι ξέρουμε με σιγουριά ότι θα μας ανακοινώσει το Xiaomi MI5S στις 27 του μήνα, μία αναβαθμισμένη έκδοση του Mi5, με καλύτερα χαρακτηριστικά. Σίγουρα αμέσως μετά ή και μαζί με το Xiaomi MI5S, θα ανακοινωθεί και το Xiaomi MI5s Plus, που είναι ακόμα πιο δυνατή έκδοση. Τι θα γίνει όμως με το επερχόμενο Xiaomi MI Note 2? Υπάρχει πραγματικά ή είναι απλώς φήμες? Μην ξεχνάτε ότι έχει

σταματήσει εδώ και καιρό η παραγωγή του Mi Note, οπότε λογικά πρέπει κάποια στιγμή να βγει και ο διάδοχός του, το Mi Note 2 και η μεγάλη έκδοση του, το Mi Note 2 Pro. Βέβαια υπάρχουν μερικοί που λένε ότι τουλάχιστον φέτος δεν θα το δούμε, μάλλον με το νέο έτος. Το θέμα είναι ότι μόλις σήμερα κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα screenshot μία συσκευής που λέει ότι είναι το MI Note 2 Pro!

Η φωτογραφία που είναι από το Σχετικά του κινητού, δείχνει με μεγάλη λεπτομέρεια πια τα χαρακτηριστικά του. Έτσι αναφέρει σαφώς ότι μιλάμε για το Mi Note 2 Pro, ότι θα έχει Snapdragon 821 quad-core 2.6GHz επεξεργαστή, με 8GB Ram ενσωματωμένη. Από χωρητικότητα θα έχει 256GB ROM, θα τρέχει Android7.0 Nougat OS. Απ’ ότι φαίνεται το κινητό αυτό θα είναι πολύ πιο δυνατό από το Le Pro 3 που έχουμε ήδη πει εδώ, ότι θα είναι το πρώτο κινητό με 8GB Ram!
Παρόλο που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί επίσημα η εικόνα που βλέπεται πιο πάνω, είναι καλό να ξέρουμε ότι υπάρχει ήδη ένας αντίπαλος για το Le Pro 3, που το αντιμάχεται στα ίσα και καλύτερα. Τώρα επειδή ξέρουμε ότι τέλος του μήνα θα βγει το MI5S, υποθέτουμε ότι το Mi Note 2 Pro, θα ανακοινωθεί λίγο καιρό μετά, καναδυό μήνες σίγουρα. Εξάλλου σίγουρα κρατάνε το καλό πράγμα στο τέλος, ώστε να κλείσει εντυπωσιακά η χρονιά, με ότι καλύτερο μπορούνε να διαθέσουν! Μένει τώρα να δούμε με τι ακριβώς χαρακτηριστικά θα βγει το Mi Note 2 και το Mi Note 2 Pro. Θα έχει 6 GB Ram  το Mi Note 2 και 8GB Ram το Note 2 Pro!? Εσείς τι λέτε!?

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram