Μπορεί τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus να είναι ανθεκτικά στο νερό, όμως η εγγύηση δεν καλύπτει σχετικές βλάβες

Μοίρασε την γνώση...

Τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus που γνωρίσαμε την Τετάρτη είναι τα πρώτα ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη smartphones της Apple, καθώς υποστηρίζουν το πρότυπο IP67. Σύμφωνα με αυτό μπορούν να αντέξουν στο νερό 

σε βάθος έως 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά. Ωστόσο, και πάλι ίσως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν τα βυθίζετε στο νερό, καθώς η εγγύηση δε σας καλύπτει. Όπως γράφει χαρακτηριστικά η εταιρεία:

Geekbuying WW
“Το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus είναι ανθεκτικά στο νερό και τη σκόνη και εξετάστηκαν κάτω από ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες με βαθμολογία IP67 σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60529. Ωστόσο δεν ενδείκνυται για συνεχόμενη χρήση σε αυτές τις συνθήκες και η αντίσταση τους σ” αυτές μπορεί να μειωθεί ως αποτέλεσμα φυσιολογικής φθοράςΜην επιχειρήσετε να φορτίσετε ένα βρεγμένο iPhone. Ανατρέξτε στον οδηγό χρήσης για οδηγίες καθαρισμού και στεγνώματος. Οι ζημιές από νερό δεν καλύπτονται από την εγγύηση.”
Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία πάντως που διευκρινίζει κάτι τέτοιο. Η εγγύηση για τα Samsung Galaxy S7 και S7 Edge,τα οποία διαθέτουν μάλιστα πιστοποίηση IP68, σημειώνει επίσης ότι τα τηλέφωνα δεν καλύπτονται για ζημιές στο νερό.
Προσοχή λοιπόν στις βουτιές σας.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram