Μυστηριώδες ρομπότ εμφανίστηκε από την Xiaomi!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στην επιφάνεια κάποιες φήμες ότι η Xiaomi κάνει μυστικά δοκιμές για κάποιο προγραμματιζόμενο robot. Η φωτογραφία που βλέπουμε δείχνουν το “Xiaomi Robot“, να είναι περίπου 20-30 εκατοστά ψηλό και να παρακολουθεί ένα παιχνίδι σκάκι.


Εάν προσέξετε σαν κατασκευή θυμίζει ένα μικρό transformer, εκτός από το κεφάλι που βλέπουμε την 360 κάμερα της Xiaomi. Ίσως να μπορεί να συνδέσει gadget της Xiaomi πάνω του ή επειδή είναι στα αρχικά σχέδια, να έχει μπει αυτή μέχρι να μπει μόνο η κάμερα κανονικά.


Στο κάτω μέρος του ρομπότ βλέπουμε να υπάρχουν ρόδες, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να κινηθεί. Βέβαια βλέπουμε και ένα μαύρο καλώδιο να φεύγει από το ρομπότ και να πηγαίνει στο κινητό. Υποθέτω η σύνδεση αυτή θα είναι για να δίνει σε πραγματικό χρόνο απεικόνιση στην οθόνη του κινητού.

Το ρομπότ είναι σαν “Alpha Dog”, δηλαδή ΑΙ προϊόν. Το θέμα είναι, είναι κάτι που φτιάχνει η ίδια η Xiaomi ή κάποια άλλη εταιρεία που συνεργάζεται μαζί της !? Πάραυτα αυτό το άσπρο-πορτοκαλί είναι χαρακτηριστικό της Xiaomi. Ίσως τελικά να μας ετοιμάζει καμία νέα έκπληξη η Xiaomi!


Εάν θέλετε να αποκτήσετε κάποιο τέτοιου είδους ρομπότ, μέχρι να δούμε τι θα μας δείξει και η Xiaomi, μπορεί να διαλέξει από την μεγάλη γκάμα τους από εδώ.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com