Μυστηριώδες ρομπότ εμφανίστηκε από την Xiaomi!

Μοίρασε την γνώση...

Το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει στην επιφάνεια κάποιες φήμες ότι η Xiaomi κάνει μυστικά δοκιμές για κάποιο προγραμματιζόμενο robot. Η φωτογραφία που βλέπουμε δείχνουν το “Xiaomi Robot“, να είναι περίπου 20-30 εκατοστά ψηλό και να παρακολουθεί ένα παιχνίδι σκάκι.


Εάν προσέξετε σαν κατασκευή θυμίζει ένα μικρό transformer, εκτός από το κεφάλι που βλέπουμε την 360 κάμερα της Xiaomi. Ίσως να μπορεί να συνδέσει gadget της Xiaomi πάνω του ή επειδή είναι στα αρχικά σχέδια, να έχει μπει αυτή μέχρι να μπει μόνο η κάμερα κανονικά.

Διαφήμιση

Στο κάτω μέρος του ρομπότ βλέπουμε να υπάρχουν ρόδες, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να κινηθεί. Βέβαια βλέπουμε και ένα μαύρο καλώδιο να φεύγει από το ρομπότ και να πηγαίνει στο κινητό. Υποθέτω η σύνδεση αυτή θα είναι για να δίνει σε πραγματικό χρόνο απεικόνιση στην οθόνη του κινητού.

Google news

Το ρομπότ είναι σαν “Alpha Dog”, δηλαδή ΑΙ προϊόν. Το θέμα είναι, είναι κάτι που φτιάχνει η ίδια η Xiaomi ή κάποια άλλη εταιρεία που συνεργάζεται μαζί της !? Πάραυτα αυτό το άσπρο-πορτοκαλί είναι χαρακτηριστικό της Xiaomi. Ίσως τελικά να μας ετοιμάζει καμία νέα έκπληξη η Xiaomi!

Zaful WW Gshopper Many GEOs

Εάν θέλετε να αποκτήσετε κάποιο τέτοιου είδους ρομπότ, μέχρι να δούμε τι θα μας δείξει και η Xiaomi, μπορεί να διαλέξει από την μεγάλη γκάμα τους από εδώ.


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram