Οι δημιουργοί της Yi Camera φτιάξανε ένα drone και είναι εντυπωσιακό!

Μοίρασε την γνώση...

Η Yi camera είναι μία πάρα πολύ καλή action camera, αντίστοιχης της GoPro, που την κατασκευάζουν εν ονόματι της Xiaomi. Η κάμερα πρωτοεμφανίστηκε πίσω το 2015, μέχρι πρόσφατα που εμφανίστηκε η βελτιωμένη της έκδοση, η Yi 4K, πριν 1-2 μήνες.

Τώρα η κινέζικη εταιρεία μας εμφάνισε άλλο ένα προϊόν της, που φαίνεται πάρα πολύ εντυπωσιακό, το
Yi Erida drone.


Το Yi Erida είναι ουσιαστικά ένα tri-copter σχεδιασμένο 100% από νήματα άνθρακος. Σύμφωνα με την Yi Technology, το τρικόπτερο μπορεί να πιάσει ταχύτητες μέχρι και 120 kmh (75 mp/h), που είναι μία πολύ καλή ταχύτητα γιοα ένα drone που φτιάχτηκε ουσιαστικά για να τραβάει βίντεο. Το Yi Erida για να μπορείτε να το ελέγχετε θα χρειαστείτε το κινητό σας, αφού ο έλεγχός του θα γίνεται μέσω ειδικής εφαρμογής.

Μία 4K κάμερα (λογικά ναι η Yi 4K που αναφέρουμε πιο πίσω και μπορείτε να την αγοράσετε ήδη εδώ και κάποιο καιρό ξεχωριστά) θα έρχεται ως έξτρα χαρακτηριστικό του drone, κάτι πολύ ωραίο πιστεύω. Υπόψιν δύο από τα 3 πτερύγιά του, διπλώνουν ώστε να είναι πιο εύκολο στην μεταφορά του.


Υπάρχει και κάτι άλλο πολύ καλό…..η εταιρεία λέει ότι μπορεί να πετάξει 40 λεπτά! Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλές ανακατατάξεις στη λίστα με τα καλύτερα μοντέλα της χρονιάς. Βέβαια θα ξέρουμε περισσότερα για το drone στο InterDrone συνέδρειο που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα, αλλά υπολογίζεται ότι μάλλον θα είναι στα 1100$. Εάν ψάχνετε και εσείς κάποιο ωραίο και εντυπωσιακό drone, μπορείτε να βρείτε κάποιο από εδώ, όσο περιμένουμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του Yi Erida.


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com