Ποιος θέλει μία ρομποτική σκούπα Ilife V1 δωρεάν!?

Μοίρασε την γνώση...

Τις παλιές ημέρες οι γυναίκες έπρεπε να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού με πολύ κόπο. Τώρα πια έχει μπει ο αυτοματισμός στη ζωή μας, κάνοντας την καθημερινότητα της νοικοκυράς, αλλά και όχι μόνο πιο εύκολη. Έτσι έχουμε τώρα αυτόματα πλυντήρια, στεγνωτήρια, έξυπνα ψυγεία που συνδέονται στο διαδίκτυο, κουζίνες με προγραμματισμό, ηλεκτρικές σκούπες. Τα τελευταία 1-2 χρόνια στο τομέα αυτό έχουν εισέλθει οι αυτόματες ρομποτικές σκούπες. Σήμερα θα δούμε την ILIFE V1, μία αυτόματα ρομποτική σκούπα που μάλιστα θα έχετε την δυνατότητα να την αποκτήσετε δωρεάν εάν

πάρετε μέρος σε ένα giveaway!

 Η Ilife V1 μοιάζει σαν ένα αλουμινένιο κουτί εάν την δει κάποιος από πάνω. Είναι σε άσπρο χρώμα και μ’ ένα πάχος μόλις 7.5 εκ, της δίνει την δυνατότητα να μπορεί άνετα να μπαίνει κάτω από κρεβάτια και έπιπλα. Η σκούπα μπορεί να κινηθεί πάνω σε όλες τις επιφάνειες, ξύλο, μάρμαρο, χαλί, μωσαϊκό, πλακάκι.

Η σκούπα αποτελείτε από 3 κύρια μέρη. Το μπροστινό που είναι ο “προφυλακτήρας”, το κύριο κεντρικό στρογγυλό μέρος και το μεσαίο μέρος που κρατάει την σκούπα. Το πάνω μέρος έχει ένα κουμπί για να ανοίγει το καπάκι. Μέσα θα βρείτε ένα ειδικό δοχείο για τις σκόνες, που είναι εφοδιασμένο με ειδικό HEPA φίλτρο. Από κάτω υπάρχουν φυσικά οι σκούπες με ένα ειδικό στόμιο στο μπροστινό μέρος για να ρουφάει την σκόνη.

Το ILIFE V1 έχει μεγάλες και δυνατές βούρτσες. Η σκούπα λειτουργεί σε 4 διαφορά modes: αυτόματο καθάρισμα, προγραμματισμένο καθάρισμα, εντατικό καθάρισμα και καθάρισμα γωνιών. Το προγραμματισμένο καθάρισμα σίγουρα θα σας αρέσει, αφού κάνει τα πάντα μόνο του και εσείς δεν ξανασχολήστε πια μαζί του.

Το να δουλέψετε με την V1 είναι πολύ εύκολο. Η σκούπα έρχετε με τηλεχειριστήριο, οπότε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε στον καναπέ και να κοιτάτε την τηλεόραση, ενώ η V1 κάνει όλη την δουλειά. Η σκούπα είναι εφοδιασμένη με ειδικούς σένσορες. Με το OBS All Terrain Detection System, μπορεί να ανιχνεύσει το είδος του πατώματος και να δει πως θα κινηθεί μέσα στον χώρο.

Εάν λοιπόν έχετε βαρεθεί να σκουπίζετε όλη την ώρα το σπίτι, γιατί δεν βάζετε την Ilife V1 να το κάνει για εσάς. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μήπως και την αποκτήσετε δωρεάν. Αλλιώς μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ, χρησιμοποιώντας το κουπόνι ILIFEV1 και να την πάρετε με έκπτωση κατά 16$, στην προνομιακή τιμή των 106.99$.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com