Ποιος θέλει μία ρομποτική σκούπα Ilife V1 δωρεάν!?

Μοίρασε την γνώση...

Τις παλιές ημέρες οι γυναίκες έπρεπε να κάνουν τις δουλειές του σπιτιού με πολύ κόπο. Τώρα πια έχει μπει ο αυτοματισμός στη ζωή μας, κάνοντας την καθημερινότητα της νοικοκυράς, αλλά και όχι μόνο πιο εύκολη. Έτσι έχουμε τώρα αυτόματα πλυντήρια, στεγνωτήρια, έξυπνα ψυγεία που συνδέονται στο διαδίκτυο, κουζίνες με προγραμματισμό, ηλεκτρικές σκούπες. Τα τελευταία 1-2 χρόνια στο τομέα αυτό έχουν εισέλθει οι αυτόματες ρομποτικές σκούπες. Σήμερα θα δούμε την ILIFE V1, μία αυτόματα ρομποτική σκούπα που μάλιστα θα έχετε την δυνατότητα να την αποκτήσετε δωρεάν εάν

πάρετε μέρος σε ένα giveaway!

 Η Ilife V1 μοιάζει σαν ένα αλουμινένιο κουτί εάν την δει κάποιος από πάνω. Είναι σε άσπρο χρώμα και μ’ ένα πάχος μόλις 7.5 εκ, της δίνει την δυνατότητα να μπορεί άνετα να μπαίνει κάτω από κρεβάτια και έπιπλα. Η σκούπα μπορεί να κινηθεί πάνω σε όλες τις επιφάνειες, ξύλο, μάρμαρο, χαλί, μωσαϊκό, πλακάκι.

Η σκούπα αποτελείτε από 3 κύρια μέρη. Το μπροστινό που είναι ο “προφυλακτήρας”, το κύριο κεντρικό στρογγυλό μέρος και το μεσαίο μέρος που κρατάει την σκούπα. Το πάνω μέρος έχει ένα κουμπί για να ανοίγει το καπάκι. Μέσα θα βρείτε ένα ειδικό δοχείο για τις σκόνες, που είναι εφοδιασμένο με ειδικό HEPA φίλτρο. Από κάτω υπάρχουν φυσικά οι σκούπες με ένα ειδικό στόμιο στο μπροστινό μέρος για να ρουφάει την σκόνη.

Το ILIFE V1 έχει μεγάλες και δυνατές βούρτσες. Η σκούπα λειτουργεί σε 4 διαφορά modes: αυτόματο καθάρισμα, προγραμματισμένο καθάρισμα, εντατικό καθάρισμα και καθάρισμα γωνιών. Το προγραμματισμένο καθάρισμα σίγουρα θα σας αρέσει, αφού κάνει τα πάντα μόνο του και εσείς δεν ξανασχολήστε πια μαζί του.

Geekbuying WW

Το να δουλέψετε με την V1 είναι πολύ εύκολο. Η σκούπα έρχετε με τηλεχειριστήριο, οπότε εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξαπλώσετε στον καναπέ και να κοιτάτε την τηλεόραση, ενώ η V1 κάνει όλη την δουλειά. Η σκούπα είναι εφοδιασμένη με ειδικούς σένσορες. Με το OBS All Terrain Detection System, μπορεί να ανιχνεύσει το είδος του πατώματος και να δει πως θα κινηθεί μέσα στον χώρο.

Διαφήμιση
Εάν λοιπόν έχετε βαρεθεί να σκουπίζετε όλη την ώρα το σπίτι, γιατί δεν βάζετε την Ilife V1 να το κάνει για εσάς. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μήπως και την αποκτήσετε δωρεάν. Αλλιώς μπορείτε να την αποκτήσετε από εδώ, χρησιμοποιώντας το κουπόνι ILIFEV1 και να την πάρετε με έκπτωση κατά 16$, στην προνομιακή τιμή των 106.99$.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram