Το κατάστημα Banggood έχει γενέθλια και κάνει φανταστικές προσφορές για 48 ώρες ΜΟΝΟ!

Μοίρασε την γνώση...

Το γνωστό κατάστημα κλείνει τα 10 χρόνια λειτουργίας και για το λόγο αυτό αποφάσισε για 48 ώρες να το γιορτάσει και να κάνει φοβερές προσφορές σε πάρα πολλά πράγματα που πουλάει. Έτσι θα μπορούμε και εμείς να γιορτάσουμε μαζί με το Banggood.

Τις προσφορές μπορούμε να τις βρούμε εδώ. Δυστυχώς το μόνο αρνητικό, για την Ελλάδα τουλάχιστον, είναι ότι όλες ισχύουν για συγκεκριμένο ωράριο που είναι UTC+8, πράγμα που σημαίνει +5 ώρες για εμάς. Έτσι εάν βλέπετε πχ ότι η προσφορά ξεκινάει στις 10 το πρωί, αυτό σημαίνει στις 5 το πρωί για εμάς. Ναι το ξέρω ότι είναι σε βάρβαρες ώρες, αλλά πολλές προσφορές αξίζει να κάνετε λίγο υπομονή και να τις δείτε.
Οι προσφορές ξεκινούν από σήμερα 8 Σεπτεμβρίου, 10 το πρωί (UTC+8) και λήγουν μεθαύριο στις 10 Σεπτεμβρίου, επίσης στις 10 το πρωί (UTC+8).

Οι προσφορές από το κατάστημα χωρίζονται σε 3 κομμάτια. Το πρώτο κομμάτι λέγεται Under $10 με περισσότερα απο 1000 προιόντα σε τιμές κάτω απο $10, το δεύτερο κομμάτι λέγεται All Category Deals, που στην ουσία είναι προσφορές σε όλες τις κατηγορίες του καταστήματος και το τρίτο κομμάτι είναι το κουπόνι 10annv10 το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για έκπτωση απο $10 εως $99 ανάλογα το προιόν που θα επιλέξετε.

Εκτός από αυτά τα τρία προγράμματα, υπάρχει η δυνατότητα ανάλογα με το ποσό που θα χαλάσετε να πάρετε και μία αντίστοιχη έκπτωση. Έτσι εάν κάνετε αγορές συνολικής αξίας 80$ και πάνω θα πάρετε ένα εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3%, για αγορές 160$ και πάνω κουπόνι 5% και για αγορές πάνω από 300$ κουπόνι 7%.
Βέβαια υπάρχει και μικρότερες προσφορές που θα τρέχουν όμως για μικρό χρονικό διάστημα, οπότε εάν δείτε κάποιο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει να το οργανώσετε καλά.
  • 50% Snap Up Sale (  8 Σεπτεμβρίου, 10:00 AM – 9 Σεπτεμβρίου, 9.59 AM)
  • $99 Snap Up Sale  (9 Σεπτεμβρίου, 10:00 AM – 15:59 PM)
  • $9.9 Snap Up Sale ( 9 Σεπτεμβρίου, 16:00 PM – 21:59 PM)
  • 0.99$ Snap Up Sale ( 9 Σεπτεμβρίου, 22:00 PM – 10 Σεπτεμβρίου, 3:59 AM)
  • 0.1 Snap Up Sale ( 10 Σεπτεμβρίου 04:00 Am – 10:00 AM)
Αν σκοπεύετε πάλι να χαλάσετε πολλά λεφτά, πρέπει να έχετε υπόψιν σας ότι οι 3 μεγαλύτερες παραγγελίες κατα τη διάρκεια των 48 ωρών, θα κερδίσουν κουπόνια έκπτωσης, 500$ – 300$ – 200$ για τον πρώτο, δεύτερο και τρίτο αντιστοίχως. Υπόψιν το κόλπο μπορείτε να το δοκιμάσετε εάν εσείς και κάποιοι φίλοι σας θέλετε κάποια πράγματα, κάντε την παραγγελία κάτω από το ίδιο όνομα, ώστε να έχετε την πιθανότητα να κερδίσετε το εκπτωτικό κουπόνι.
Το Banggood δίνει την δυνατότητα και για άλλα δώρα/προσφορές μέσω της εφαρμογής που έχει στο Playstore. Κατεβάστε την από εδώ και βρείτε μέσα προσφορές για πάρα πολλά πράγματα!

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram