Το Elephone P9000 θα πάρει το Android 7.0 Nougat μέχρι το τέλος του έτους

Μοίρασε την γνώση...

Η Elephone είναι μία εταιρεία με ελληνική παρουσία (έχει επίσημη αντιπροσωπία στην Ελλάδα) και με πάρα πολλές συσκευές. Δυστυχώς όμως στο παρελθόν έχει κάνει λάθη με τις συσκευές της, κάτι που κάνει πολλούς αγοραστές πολύ σκεπτικούς όταν είναι να αγοράσουν συσκευές της.

Ευτυχώς, απ’ ότι φαίνεται αυτό έχει αρχίζει ν’ αλλάζει , αφού από πέρυσι η Elephone μας παρουσίασε πραγματικά αξιόλογες συσκευές. Μάλιστα φαίνεται να έχει βελτιωθεί και στο After Sales Support , αφού κάνει ότι μπορεί όταν προκύπτει κάποιο πρόβλημα.
Σήμερα η Elephone μας είχε ακόμα μία έκπληξη, αφού ανακοίνωσε ότι η επιτυχημένη συσκευή της P9000 θα αναβαθμιστεί στη νεότερη έκδοση του Android, δηλαδή στην 7.0 πριν το τέλος του 2016 μάλιστα.
Έτσι σύμφωνα με την εταιρία, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου θα ξεκινήσει η διάθεση του OTA για την Android 7.0 Nougat. Όσοι αγοράσετε Ρ9000 μετά από αυτή την ημερομηνία, θα έχει προεγκαταστημένο το Android 7.0 από το κουτί του.
Απ’ότι φαίνεται η Elephone προσπαθεί να δείξει τον καλύτερο εαυτό της, μένει να το αποδείξει κιόλας. Η διάθεση της 7.0 η αλήθεια είναι ότι είναι κομματάκι σύντομα, αλλά και πάλι το OS του P9000  δεν έχει και κάτι το φοβερά διαφορετικό από το καθαρό Android για να δυσκολευτεί να το κάνει. 
Εάν αυτό σας κάνει περισσότερο θετικούς απέναντι στην εταιρεία, μπορείτε να αποκτήσετε το κινητό στα 180$ από Κίνα την έκδοση 4/32GB ή στα 210$ από την ευρωπαϊκή αποθήκη, χωρίς φόβο για τελωνεία και με άμεση παραλαβή!

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com