Το UMi Plus Extreme θα είναι η πρώτη Helio P20 συσκευή.

Μοίρασε την γνώση...

Από την αρχή του χρόνου είδαμε τον Helio P10 να χρησιμοποιείται σε πάρα πολλές συσκευές. Ακόμα και τώρα, μπορούμε να τον δούμε σε νέες συσκευές όπως το Vernee Mars που αναφέραμε σήμερα, αλλά και συσκευές που έχουν ήδη βγει όπως HTC A9S, Oppo R9, Meizu M3 Note, UMi Super και UMi Plus.

Τώρα η Mediatek εμφανίζει την επόμενη έκδοση τον Helio P20, με αυξημένη συχνότητα στις οκτώ πυρήνες A53. Η συχνότητα συγχρονισμού είναι τα 2.3GHz από τα 2.0 πριν, με 20% υψηλότερη απόδοση. Από την μεριά της κάρτας γραφικών, η Mali T860MP2 έχει αναβαθμιστεί πια στην Τ880MP12 με υψηλότερη συχνότητα φυσικά, αφού πήγε στα 900MHz, με μία αύξηση της τάξεως του 25% περισσότερη απόδοση σε σχέση με τον P10.

Με τα νέα αυτά χαρακτηριστικά, μπορεί παι να κάνει decode και encode σε 4K. Το ISP έχει επίσης αναβαθμιστεί έτσι ώστε να μπορεί να επεξεργάζεται περισσότερη ενέργεια και να υποστηρίζει μέχρι και 24MP κάμερες ή 13+13MP εάν μιλάμε για διπλή κάμερα. Φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι το Ρ20 κατασκευάζεται σε 16nm FinFET node. Αυτό σημαίνει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας και ότι θερμαίνεται λιγότερο πια.

Το Helio P20 είναι πολύ πρόσφατο SoC και η MTK εμπιστεύτηκε την UMi και της δίνει την δυνατότητα να φτιάξει το πρώτο της κινητό με αυτόν τον επεξεργαστή. Έτσι η UMi δείχνοντας και αυτή την ίδια εμπιστοσύνη ανέφερε ότι το UMi Plus Extreme θα είναι η πρώτη συσκευή που θα φτιάξει.

Πάντως σύμφωνα με την σελίδα της UMi στο Facebook, θα είναι κάποια φοβερά αναβαθμισμένη έκδοση του ήδη υπάρχων UMi Plus. Και ενώ το Umi Plus μπορείτε να το παραγγείλετε στα 199.99$ όπως και τα υπόλοιπα κινητά της σε ειδική τιμή που τα έχει το Coolicool, το νέο κινητό της αναμένεται να είναι με 6GB RAM LPDDR4, Android 7, 64GB rom και τιμή κοντά στα 300$.

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com