1 δισ. δολάρια θα κοστίσει στη Samsung η ανάκληση του Galaxy Note 7!

Μοίρασε την γνώση...

2,5 εκατομμύρια συσκευές Samsung Galaxy Note7 είχαν αποσταλεί πριν την ανακοίνωση της ανάκλησης του μοντέλου σε όλο τον κόσμο, η οποία πραγματοποιήθηκε λόγω των περιστατικών “εκρήξεων” και άλλων προβλημάτων με την μπαταρία του. Προφανώς το οικονομικό αντίκτυπο για την εταιρεία θα είναι μεγάλο, πόσο ακριβώς όμως;


Ο επικεφαλής του smartphone business της Samsung Koh Dong Jin δεν αποκάλυψε το ποσό όταν τον ρώτησαν, είπε όμως ότι είναι ένα “heart breaking amount”.

Geekbuying WW

Σύμφωνα με τους αναλυτές, η ανάκληση θα κοστίσει στη Samsung περίπου 1 δισ. δολάρια. Αν και το ποσό δεν είναι μικρό, αντιπροσωπεύει λιγότερο από το 5% των προβλεπόμενων καθαρών εσόδων της εταιρείας για το τρέχον έτος.

Διαφήμιση

Και για να μην αναφέρουμε την πιθανότητα η εταιρεία που παρείχε τις ελαττωματικές μονάδες μπαταρίας (το όνομα δεν αποκαλύπτεται ακόμα) μπορεί να επωμιστεί ένα μέρος του κόστους ανάκλησης.

Google news

Να σημειώσουμε ότι περίπου το 70% των μονάδων μπαταρίας του Galaxy Note 7 προέρχονται από την Samsung SDI Co., ενώ οι υπόλοιπες από την κινεζική εταιρεία κατασκευής μπαταριών Amperex Technology.

Geekbuying WW Gshopper Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram