2 κινητά και μία τηλεόραση μας παρουσίασε σήμερα η Xiaomi, όλα πολύ εντυπωσιακά όπως πάντα!

Σήμερα πριν περίπου μία ώρα η Xiaomi μας παρουσίασε επιτέλους και επίσημα τα Mi5S και Mi5S Plus καθώς και μία καινούργια έκδοση της τηλεόραση της στις 65 ίντσες πια! Τα Mi5S τα περιμέναμε πως και πως, αφού από τις διαρροές ξέραμε πια σχεδόν τα πάντα για τα κινητά, κάτι που ανέβαζε την αδρεναλίνη στα ύψη μέχρι να δούμε και την επίσημη ανακοίνωση. Για την τηλεόραση δεν το ξέραμε, αλλά και να το ξέραμε, δυστυχώς για να έρθει Ελλάδα το κόστος είναι πολύ μεγάλο και απαγορευτικό εάν κάποιος θα ήθελε. Ας δούμε όμως τι μας παρουσίασε σήμερα η Xiaomi

Xiaomi Mi5S και Xiaomi Mi5S Plus

Το Mi5S οπως περιμέναμε ανακοινώθηκε σε δύο εκδόσεις, το Mi5S και το Mi5S Plus. Το κινητό θα πουλιέται σε 4 χρώματα όπως βλέπουμε, ασημένιο, ροζ, χρυσό και λευκό.

Το κινητό φέρει Snapdragon 821, όπως ξέραμε. Η οθόνη του κινητού θα είναι με 16LED Και 600nit, τιμές φοβερές σαν απόδοση οθόνης. 


Το Mi 5s εκτός από τον Qualcomm Snapdragon 821, έρχεται με 4G+ 3x CA, NFC, UFS 2.0 και άλλα πολλά χαρακτηριστικά.
Ας δούμε όμως την μεγάλη καινοτομία που φέρνει στην αγορά των κινητών το Mi5S, τον ανιχνευτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων με υπέρηχο! Χάρις την τεχνολογία αυτή, η αναγνώριση γίνεται αμέσως και χωρίς προβλήματα όπως συμβαίνει πολλές φορές στην συμβατική τεχνολογία

Το άλλο επίσημο φοβερό χαρακτηριστικό είναι η νέα κάμερα του Mi5S. Δείτε μερικά δείγματα φωτογραφιών για να δείτε την φοβερή ποιότητα που έχουν!

Και ας δούμε και ένα συγκριτικό ανάμεσα στους δύο μεγαλύτερους του αντιπάλους του Mi5S, το iPhone 6S Plus και το Samsung Edge 7


Ας δούμε συνοπτικά ποια τα νέα χαρακτηριστικά του Mi5S

Το Mi5S θα κοστίζει στην Κίνα η έκδοση των 64GB ¥1999 (300$ ή 266.7€) και η έκδοση των 128GB ¥2299 (345$ ή 306.7€)! Για το plus δεν ξέρουμε ακόμα την ακριβή τιμή.

Μέχρι να δούμε και τις τελικές τιμές στα διάφορα μαγαζιά που θα το πουλάνε μέσω internet, μην ξεχνάτε την προσφορά του Geekbuying, όπου μπορείτε να αποκτήσετε το Mi5S πιο οικονομικά!

Μαζί με το Mi5S και Mi5S Plus, ανακοινώθηκε και η τηλεόραση 65 ιντσών, πραγματικά πολύ ωραία, αλλά ένα μακρινό όνειρο για εμάς. Ας δούμε μερικές φωτό της έστω….


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα