Αποκτήστε το Κ8, το πρώτο πλήρως αδιάβροχο πληκτρολόγιο και όχι μόνο!

Μοίρασε την γνώση...

Το K8 είναι ένα μοναδικό πληκτρολόγιο αφού είναι τελίως αδιάβροχο, φορητό αλλά και τρέχει και Windows 10, ενώ το DPI touchpad που έχει υποστηρίζει όλα τα gestures των Windows 10.

Μέσα στο πληκτρολόγιο θα βρείτε να τρέχει
ένας Cherry Trail Z8300/ Z8350 chipset στα 1.44GHz – 1.83GHz. Το όλο σύστημα βοηθιέται από τα 4GB RAM και τα 64GB εσωτερικής μνήμης. Ενσωματώνεται με θύρα HDMI, 2 USB θύρες, θύρα και επέκταση μνήμης και υποδοχή για ακουστικά.

Διαφήμιση

Το πληκτρολόγιο έρχεται με 87 πλήκτρα, ενώ όπως βλέπετε είναι τελείως αδιάβροχο, οπότε δεν θα φοβάστε εάν πέσει επάνω του νερό ή καφές. Το επίσης καταπληκτικό είναι ότι είναι φορητό. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία επάνω, το διπλώνετε και φύγατε.

Google news

Το πληκτρολόγιο μπορείτε να το βρείτε στο Geekbuying στην προνομιακή τιμή των 199$.

Zaful WW Geekmaxi Many GEOs

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram