Διαρρεύσαν τα στοιχεία του Lenovo Tab3 8 Plus. Επιτέλους ένας πανίσχυρος επεξεργαστής με φοβερή οθόνη στην οικογένεια του Tab3!

Μοίρασε την γνώση...

Η αλήθεια είναι ότι η Lenovo έχει μία πολύ καλή σειρά από διάφορα tablet, αλλά δυστυχώς τα τελευταία της μοντέλα στην χαμηλή προς μεσαία κατηγορία, όπως το Lenovo Tab3 8 δεν είναι και τόσο εντυπωσιακά όπως θα θέλαμε να είναι στην πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο tablet έρχεται με Mediatek quad-core και 1GB RAM με 1024 x 600 pixel οθόνη.
Απ’ ότι φαίνεται όμως ευτυχώς, η Lenovo το ξανασκέφτηκε και θα

αναβαθμίσει την σειρά Tab3 μ’ ένα καινούργιο μοντέλο, το Lenovo Tab3 8 Plus και αυτή την φορά τα χαρακτηριστικά σίγουρα θα είναι αρκετά εντυπωσιακά.

Κατ’ αρχάς, από την διαρροή μάθαμε ότι το νέο αυτό tablet θα έρχεται με μία 8-ιντσών FHD οθόνη, μία απαραίτητη αναβάθμιση πρέπει να πω σε σχέση με τις χαμηλές αναλύσεις που βλέπαμε στα προηγούμενα μοντέλα.
Το Lenovo Tab3 8 Plus λέγεται ότι θα είναι εφοδιασμένο μ’ ένα Snapdragon 625 octa-core επεξεργαστή, που είναι πάρα πολύ πιο γρήγορος από τον παλιό Mediatek quad-core. Περαιτέρω, η 14nm κατασκευή του επεξεργαστή σημαίνει ότι θα υπάρχει λιγότερη κατανάλωση ενέργειας, οπότε καλύτερη διαχείρισης και μεγαλύτερο χρόνο ζωής για την μπαταρία. Άλλα χαρακτηριστικά που αναμένονται να δούμε είναι 3GB RAM, 8MP πίσω κάμερα και 5MP μπροστινή κάμερα, 32GB / 64GB αποθηκευτικό χώρο με δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD καθώς και μία 4300mAh μπαταρία. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερα νέα τις επόμενες ημέρες από την εταιρεία.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com