Η Samsung σταμάτησε την παραγωγή και τις αποστολές του Galaxy Note 7 σε παγκόσμιο επίπεδο

Μοίρασε την γνώση...

Μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τη Samsung, καθώς αναφέρθηκαν 5 περιστατικά ανάφλεξης για Galaxy Note 7 που ανήκουν στην καινούργια παρτίδα και μάλλον κάπου εδώ φτάνουμε στο οριστικό τέλος για το φετινό μοντέλο,.

Η εταιρεία δήλωσε ότι εξετάζει τα συμβάντα με τη βοήθεια της επιτροπής CPSC (Consumer Product Safety Commission) και άλλους ειδικούς, ωστόσο, ήδη έρχονται αναφορές από την Κορέα ότι έδωσε εντολή να σταματήσει η παραγωγή της συσκευής και οι αποστολές στους παρόχους τηλεπικοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις για οτιδήποτε αφορά το Galaxy Note 7 από ώρα σε ώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το brand “Galaxy Note” έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram