Η Xiaomi έβγαλε μηχανικό πληκτρολόγιο

Η Xiaomi ανακοίνωσε μέσω της πλατφόρμας crowdfunding που έχει μ’ ένα teaser την προηγούμενη εβδομάδα για ένα μηχανικό πληκτρολόγιο. Το Xiaomi Mechanical Keyboard (επίσημο όνομα δεν ξέρουμε ακόμα) έχει ένα κάρο ωραία χαρακτηριστικά και καλό είναι να το έχετε υπόψιν σας.

Το πληκτρολόγιο έχει 87 πλήκτρα και διαστάσεις μόλις 358mm x 128mm x 31.6mm με βάρος 940γρ. Έχει 6 επίπεδα σχεδίασης και ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από H32 αλουμίνιο με φανταστικό φινίρισμα και πάρα πολύ μεγάλη αντοχή στην τριβή και στην χρήση.

Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι εργονομικό. Όταν κατεβάσουμε τα ποδαράκια που έχει, αποκτάει μία κλίση 6° που εμποδίζει να δημιουργηθεί πόνος στους καρπούς από την πολύωρη χρήση του. Τα πλήκτρα είναι φτιαγμένα από poly-carbonate + ABS στο άσπρο. Τα γράμματα επάνω στα πλήκτρα είναι ανθεκτικά στο νερό και τα πλήκτρα θα αντικαταστηθούν.

Οι υποδοχείς των πλήκτρων μπορούν ν’ αντέξουν έως και 50 εκατομμύρια χτυπήματα και είναι ιδανικό για παιχνίδια. Στο πληκτρολόγιο υπάρχει ενσωματωμένο και ένας 32-bit ARM STMicroelectronic master chip με ρυθμός ανανέωσης τα 1000MHz, 1ms ανταπόκριση και υποστηρίζει μέχρι και 11 πλήκτρα ταυτόχρονη πίεση χωρίς να μπερδεύεται

Το πληκτρολόγιο περιέχει 3528 LED φωτάκια με 6 επίπεδα φωτεινότητας. Μπορείτε να επιλέξετε να είναι όλα άσπρα ή να δείχνουν μία πορτοκαλοάσπρη απόχρωση. Εάν θέλετε να το αποκτήσετε, έίναι σε προπαραγγελία στο Geekbuying στην τιμή των 84.99$ και με έναρξη αποστολών σε 40 ημέρες περίπου.

 
Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα