Η Xiaomi θα παρουσιάσει και νέο προϊόν: Ελεγκτής ποιότητας αέρα

Μοίρασε την γνώση...

Η εταιρεία Mijia, που ξέρουμε ότι συνεργάζεται με την Xiaomi και έχει βγάλει τις περισσότερες έξυπνες οικιακές συσκευές της εταιρείας, ανάρτησε στο Weibo μία εικόνα για μία παρουσίαση που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Από την εικόνα αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι θα μας παρουσιάσει η εταιρεία ένα ελεγκτή ποιότητας αέρα, τουλάχιστον από τα κινέζικα που γράφει.

Η Xiaomi έχει ήδη παρουσιάσει 2 ιονιστές αέρα και μάλιστα μόλις πρόσφατα άρχισε να πουλάει στην Ινδία την 2η έκδοση. Το αρνητικό σε αυτούς τους ιονιστές είναι ότι δεν υπάρχει κάποια οθόνη ώστε να βλέπουμε στοιχεία, παρά μόνο ότι μπορούμε να δούμε από την εφαρμογή Mi Smart Home που συνήθως είναι στα κινέζικα, εκτός εάν έχει μεταφραστεί από τον διαχειριστή Maddoctor στο ελληνικό φόρουμ της Xiaomi-miui.gr για κινητά android. Μάλλον η συσκευή αυτή θα δείχνει ότι θα βλέπαμε και από την εφαρμογή στο κινητό και μάλλον και αρκετά άλλα στοιχεία.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 2 Νοεμβρίου στις 10:00 πμ ώρα Κίνας. Όταν θα έχουμε κάτι νεώτερο θα σας ενημερώσουμε.
Ενημέρωση. Τελικά παρουσιάστηκε το Xiaomi MI PM2.5 Detector Sensor Air Quality Monitoring High-precision Laser Sensor OLED Screen Display. Μπορείτε να το βρείτε στα 89.99$ στο Geekbuying.

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram