Η Xiaomi παρουσίασε μία μικρή τετράγωνη κάμερα με αξία μόλις $15

Μοίρασε την γνώση...

Πριν μερικές ημέρες η Xiaomi είχε βγάλει ένα πόστερ για ένα νέο προϊόν που θα παρουσίαζε και είχε μέσα μία λιβελιδούλα. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήγαινε το μυαλό μας σε τι μπορεί να ήθελε να μας πει η εταιρεία, σήμερα όμως μάθαμε. Είναι η νέα κάμερα που παρουσίασε, με δυνατότητα λήψης 1080p, ονομάζετε Little Square (Το μικρό τετράγωνο) και θα κοστίζει στην Κίνα μόλις $15.

Κατασκευή
Η κάμερα που ζυγίζει μόλις 100g έχει την μορφή ενός κύβου, με διαστάσεις 5cm προς όλες τις πλευρές. Η κάμερα μπορεί να τοποθετηθεί πάνω σε μία βάση που δίνει την δυνατότητα να αυξομειώσουμε το ύψος της κάμερας ή να την στερεώσουμε σε τοίχους και ταβάνια.

Χαρακτηριστικά
Η κάμερα έχει 1/2.7” CMOS sensor που καταγράφει σε FHD με δυνατότητα 8x zoom ψηφιακά. Μπορεί να καταγράψει το βράδυ, καθότι έχει δυνατότητα για νυχτερινή λήψη και να ξεχωρίσει αντικείμενα σε απόσταση μέχρι και 9 μέτρα. Η κάμερα έχει ειδικό φίλτρο για την ημέρα που την βοηθάει να αποτρέπει το υπεριώδες φως κατά την διάρκεια της ημέρας.
Το Little Square έχει 110° ευρυδιαγώνια λήψη για την καταγραφή βίντεο. Έχει επίσης ανιχνευτή κίνησης και ήχου. Η κάμερα μπορεί να συνεργαστεί με ανιχνευτές καπνού και μονοξειδίου του άνθρακα στην ειδοποίηση του ιδιοκτήτη με την χρήση συγκεκριμένου ήχου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι και powerbank για να λειτουργείτε την κάμερα δίνοντας την δυνατότητα μέχρι και 12 ώρες συνεχούς χρήσης.

Η κάμερα υποστηρίζει λήψη εξωτερικής κάρτας μέχρι και 64GB και έχει μία πλήρη USB 2.0 θύρα στο πίσω μέρος.

Εάν θέλετε να έχετε καλύτερη οπτική άποψη, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κολλήσετε μέσω της μαγνητικής βάσης, δύο κάμερες την μία πάνω από την άλλη και έτσι θα έχετε 180° οπτική γωνία.

Η κάμερα συνεργάζεται με κινητά που τρέχουν τουλάχιστον Android 4.0 και iOS 7.0. Οι πρώτες αποστολές αναμένονται να αρχίσουν μετά τις 22 Νοεμβρίου. Την καμερούλα πάντως μπορείτε να την βρείτε στα 25.79$ σε προπαραγγελία. Εάν ψάχνετε για κανονική κάμερα ασφαλείας, μην ξεχνάτε ότι η Xiaomi έχει την XIAOMI MIJIA Dome Home Camera 360 Degrees Smart, όπως επίσης και την YI Home Camera (Official E.U. Edition) with 32GB Micro SD, για το σπίτι μέσα με δυνατότητα νυχτερινής λήψης.

 


Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com