Η Xiaomi σταματάει την διάθεση του Mi 5 Pro με την κεραμική επικάλυψη

Μοίρασε την γνώση...

Η Xiaomi είχε αναγγείλει ότι θα έβγαζε μία Exclusive έκδοση του Mi 5 στην έκδοση του Mi 5 Pro που θα είχε μαύρη κεραμική επικάλυψη στο πίσω μέρος. Μάλιστα η έκδοση αυτή θα ήταν πρωτοποριακή όχι ότι θα είχε και 128GB εσωτερικό χώρο, αλλά και σαν σχεδίαση, αφού είχε διαφημιστεί πάρα πολύ αυτή η επικάλυψη. Έτσι παρόλο που ουσιαστικά είχε την ίδια σχεδίαση με τα υπόλοιπα μοντέλα Mi5 Pro, η προσθήκη της κεραμικής επικάλυψης έδινε μία διαφορετική αίσθηση και στο μάτι, αλλά και στο χέρι, με μία πραγματικά πολύ όμορφη εμφάνιση.
Απ’ ότι φαίνεται όμως η εταιρεία

αποφάσισε να μην διαθέτει επίσημα άλλο την συγκεκριμένη έκδοση, αφού όπως φαίνεται στο επίσημο κατάστημα της εταιρείας, η συσκευή δεν είναι πλέον διαθέσιμη. Μόνο η έκδοση που είναι με όλο μαύρο γυαλί είναι πλέον διαθέσιμη μέσω του επίσημου μαγαζιού για τους αγοραστές.

Αυτό υποθέτουμε σημαίνει ότι η εταιρεία αποφάσισε την διακοπή του εν λόγο μοντέλου τελείως. Μάλιστα στην πρόσφατη παρουσίαση του Mi5S και Mi5S Plus, επικεφαλής της Xiaomi παραδέχτηκε ότι η κατασκευή της κεραμικής επικάλυψης θέλει πάρα πολύ χρόνο και χρήμα και η εταιρεία καίγεται αυτή την στιγμή να καλύψει τις προπαραγγελίες και όχι μόνο, ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς σε κινητά της. Μία άλλη ένδειξη είναι ότι η τιμή του εν λόγο κινητού θα ήταν πιο υψηλή από από την έκδοση 128GB του Mi5S, οπότε λογικά δεν θα πουλούσε.
 Εάν κοιτούσατε την εν λόγο έκδοση και τώρα βλέπετε ότι μπορείτε να πάτε για τα νέα Mi5S και Mi5S Plus, σας έχουμε ήδη αναφέρει πως μπορείτε να τα αποκτήσετε σε φθηνότερη τιμή, όπως και άλλα μοντέλα της Xiaomi.

Μοίρασε την γνώση...

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Γραφτήκατε στις ειδοποιήσεις ώστε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα!? Απλώς πατήστε την μπλε καμπάνα που θα βρείτε κάτω αριστερά στην οθόνη!

Βρείτε μας και στις ειδήσεις του Google

TikTokTelegram

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com