Θα δούμε κάποιο νέο κινητό από την ΝΟΚΙΑ στην MWC 2017 !?

Μοίρασε την γνώση...

Χθες αναφέρθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ΝΟΚΙΑ στο Twitter ότι ο πρόεδρος και CEO της εταιρείας Rajeev Suri, θα μιλήσει στο Mobile World Congress που θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου 2017 στην Μπαρτσελώνα.

Η ανακοίνωση αυτή φυσικά έφερε μεγάλη αναταραχή αλλά και ερωτήσεις σχετικά με το τι μπορεί να θέλει να μιλήσει ο πρόεδρος της ΝΟΚΙΑ. Λέτε η ομιλία αυτή να περιλαμβάνει και την ανακοίνωση του πρώτου κινητού της εταιρείας!? Μην ξεχνάτε ότι η συμφωνία με την Microsoft να μην ανακοινώνει κινητά με το όνομα ΝΟΚΙΑ λήγει τέλος του χρόνου, οπότε μετά είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει! Επίσης μην ξεχνάτε ότι ήδη υπάρχει το ΝΟΚΙΑ D1C που το είδαμε για πρώτη φορά στο Geekbench και μετά και στο Antutu. Βέβαια ακόμα έχουμε χρόνο μέχρι τα τέλη Φλεβάρη που θα γίνει η έκθεση, οπότε σίγουρα θα έχουμε και περισσότερα νέα σχετικά με το επερχόμενο νέο κινητό της ΝΟΚΙΑ. Πάντως εάν δείτε στο site της GSMA υπάρχει αναφορά ότι ο CEO της ΝΟΚΙΑ θα είναι ένας από τους ομιλητές. 

Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram