Και άλλο gadget θα μας παρουσιάσει η Xiaomi! Λέτε να είναι κάποιο έξυπνο παιχνίδι?

Μοίρασε την γνώση...

Μόλις γράψαμε ότι η Xiaomi μαζί με την Mija που φτιάχνει τις έξυπνες οικιακές συσκευές της εταιρείας, θα μας παρουσιάσει μία νέα έξυπνη συσκευή, μάλλον ένα ελεγκτή ποιότητας αέρα. Η εταιρεία λοιπόν ανάρτησε άλλο ένα πόστερ για την εκδήλωση της 3ης Νοεμβρίου. Γενικώς βλέπουμε αναρτήσεις για πιθανά νέα προϊόντα που ανήκουν σε 4 βασικές κατηγορίες: φαγητό, καλός αέρας, υγεία και αθωότητα. Εδώ λοιπόν βλέπουμε την εικόνα που αναρτήθηκε για την αθωότητα. Σχετικά με τις άλλες 3 κατηγορίες, ο βραστήρας ρυζιού έχει ήδη ανακοινωθεί (φαγητό), μόλις γράψαμε για τον ελεγκτή ποιότητας αέρα (καλός αέρας), περιμένουμε και κάτι για την υγεία να δούμε λοιπόν.


Απ’ ότι βλέπουμε από την εικόνα,η θεματολογία είναι τα γνωστά μας παιδικά τουβλάκια, που είναι για κατασκευές. Βλέπουμε ότι τα τουβλάκια αυτά φαίνονται να είναι πολύχρωμα, με ένα σπίτι φτιαγμένο με δύο από αυτά και ένα κινητό μπροστά. Σίγουρα είναι κάτι παιδικό, μένει να δούμε τι ακριβώς θα μας παρουσιάσει η εταιρεία σε μερικές ημέρες.

 


Μοίρασε την γνώση...

Στο site χρησιμοποιούμε affiliate links, απ’ όπου εμείς παίρνουμε κάποια προμήθεια, ενώ για εσάς δεν σας κοστίζει ΤΙΠΟΤΑ επιπλέον. Αντιθέτως, έτσι μπορούμε να φέρνουμε προϊόντα για παρουσίαση, που μετά τα κερδίζετε εσείς σε διαγωνισμούς που κάνουμε στο site.


Μην ξεχάσετε να γραφτείτε στο newsletter μας!


Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι, να κάνετε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook  ή να γραφτείτε στο κανάλι μας στο Telegram . Μπορείτε επίσης να γραφτείτε και στο κανάλι του iTechNews.gr στο  Youtube, όπου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές παρουσιάσεις που έχουμε κάνει! Μην ξεχάσετε να δείτε πως θα μπορείτε να βρείτε όλα τα άρθρα μας στις ειδήσεις της Google.


Ενημέρωση για αγορές από Κίνα και χρεώσεις μετά την 01/07/2021!

admitad affiliate banggood aliexprerss
cafago tomtop

Στην περίπτωση που θέλετε ν’ αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε μέρος ή ολόκληρο το άρθρο, μπορείτε να το κάνετε εφόσον αναφέρετε σαν πηγή το iTechNews.gr.Διαφήμιση

Written by 

Παρόλο που δεν μεγάλωσα μέσα στην τεχνολογία, είναι το πάθος μου....!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Βρείτε μας στις ειδήσεις της Google

TikTokTelegram